Natalia B ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα νάμαι κι εγώ! Έχω έναν παλιό υπολογιστή και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω μια γνώμη για έναν καινούριο. Επειδή είμαι εντελώς άσχετη και όσα pc έχω αγοράσει μέχρι σήμερα τα έπαιρνα έτοιμα, σας εμπιστεύομαι να μου δώσετε μια άποψη για ένα νέο σύστημα που θα μπορούσα να \'\'φτιάξω\'\' βάση των αναγκών μου. Σας ανέβασα τις προδιαγραφές του παλιού, από τον οποίο το μεγάλο μου παράπονο ήταν η αργή εναλλαγή των σελίδων και το \'\'αν ανοίξεις πρόγραμμα θα σέρνομαι εντελώς\'\' Επειδή ασχολούμαι με τη μουσική, broadcasting, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, θα ήθελα ο επόμενος υπολογιστής μου να μην κολλάει ανοίγοντας το πρόγραμμα αναπαραγωγής της μουσικής μαζί με κάποιες σελίδες ταυτόχρονα. Επίσης θα ήθελα να μπορούσα να χρησιμοποιήσω από τον παλιό, τους σκληρούς δίσκους. Στον υπολογιστή θα συνδεθεί και ένας μίκτης αν αυτό βοηθάει κάπου. Τα χρήματα που διαθέτω είναι 250-300 ευρώ. Μπορώ να ελπίζω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσετε\"\"

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ναταλία,
Δες τη σύνθεση των 300ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή.
Από τον υπολογιστή που έχεις μπορείς σίγουρα να κρατήσεις το κουτί, το DVD-R, και τους δίσκους, αν και αν είναι πάνω από 5 ετών μπορούν να αποτύχουν από στιγμή σε στιγμή.
Αν υποθέσουμε πως εξοικονομείς γύρω στα 70 ευρώ από αυτά που θα κρατήσεις, αξίζει να βάλεις μεγαλύτερο επεξεργαστή στην ίδια σύνδεση, όπως αυτόν.

Natalia B απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ Άγγελε! 
Με προβλημάτισες είναι η αλήθεια τώρα με τους δίσκους. Το είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο που υπήρχε εδώ, μάλλον δεν με συνέφερε πολύ και σβήστηκε από το μυαλό.. Είναι όλοι άνω των 5 ετών, ο δε ένας σίγουρα πάνω από 8! Υπάρχει κάποιος τρόπος έστω αναγνωριστικός να δω σε ποια κατάσταση είναι οι δίσκοι; Και πάλι σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δες εδώ και εδώ.