Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑγορά νέας οθόνης για gaming καταστάσεις
Stamatis Papapetroy ρώτησε πριν 8 έτη

Εδώ και πολύ καιρό θέλω να αγοράσω μία καλύτερη οθόνη να συνοδεύσει το σύστημα μου στο gaming αλλά όλο κάτι συνέβαινε. Πιστεύω πως τώρα (αναλόγως και τι θα πείτε εσείς) ήρθε η ώρα (μαζεύτηκαν τα χρήματα δηλαδή) να πάρω μία. Εγώ τώρα έχω τις παρακάτω δύο οθόνες συνδεδεμένες στο PC, "Philips 227ELPH 21.5'' 1080p" - "LG FLATRON L204WS". Η Philips είναι η κύρια μου και την άλλη την έβαλα έτσι επειδή υπήρχε μέσα στο σπίτι. Τα παιχνίδια για τα οποία θέλω να είναι κατάλληλη η οθόνη είναι τα FPS (CSGO, BattleField...) και τύπου League of Legends, τα οποία είναι multiplayer και υπάρχει και το competitive κομμάτι. Η απόσταση την οποία έχω από την οθόνη (σε όλα τα παιχνίδια πάνω κάτω ίδια) είναι 55-65 εκατοστά. Αξίζει να αλλάξω την Philips για κάποια άλλη; Πόσων ιντσών και τι ανάλυσης οθόνη ενδείκνυται στην απόσταση που την έχω από τα μάτια μου; Έχετε να προτείνετε καμία; Τα χρήματα τα αφήνω χωρίς όρια για να δω τι υπάρχει γενικά και θα διαλέξω με την βοήθεια σας την πιο VFM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

MoBo: Asus Z97-Pro Gamer    SSD: Samsung 850 Evo 250GB    CPU: Intel Core i7-4790K @4.00GHz  GPU: GTX 970 G1 Gaming    RAM: G.Skill 2x4GB DDR3

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτή είναι καλή επιλογή στα 144Hz

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το μέγεθος της οθόνης είναι καθαρά προσωπικό. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που εργάζονται στις 46 ίντσες σε απόσταση 1 μέτρου. Πιστεύω στην απόσταση που αναφέρεις γύρω στις 24-27 ίντσες είναι καλά.

Αυτή είναι από τις καλύτερες επιλογές για Gaming, δεν θα βρεις πολλές οθόνες σε αυτή την τιμή με χρόνο απόκρισης 1ms.

Stamatis Papapetroy απάντησε πριν 8 έτη

Έλεγα για 144Hz αλλιώς δεν νομίζω να αξίζει η αλλαγή από αυτή που τώρα έχω.