Dimitris Argy ρώτησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα σας. Είμαι 43 ετών, και μετά από μια 15ετία χρήσης Mac, ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε σύστημα με windows. Τα παιδιά μεγάλωσαν κι άρχισαν να έχουν εργασίες στο σχολείο που απαιτεί κάποια προγράμματα που τα διδάσκονται σε windows, επίσης υπάρχει ελαφριά χρήση παιχνιδιών (η οποία φαντάζομαι θα γίνει πιο βαριά αφότου υπάρξει νέος υπολογιστής με windows), να μην τα πολυλογώ, η επιστροφή σε windows αποφασίστηκε. Τώρα, όπως προείπα, είμαι εκτός λογικής windows για πάνω από 10 χρόνια. Κινητό, laptop και σταθερός είναι όλα apple. Συνεπώς, κάνοντας μια βόλτα στο site σας έχασα την μπάλα. Είχα μείνει σε format με cd, έχω να ασχοληθώ με antivirus από τότε, δεν μπορώ εύκολα να κάνω catch up. Το πάλεψα όμως, είδα βίντεο σας στο youtube, γενικά έχω διάθεση να ξαναμπώ στο παιχνίδι. Στα συγκεκριμένα τώρα. Βλέποντας τους οδηγούς σας, αποφάσισα να αγοράσω τον gaming pc level 1, version 2 (αν θυμάμαι σωστά την ονομασία του). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής. Πρώτον, πως γίνεται η εγκατάσταση του λειτουργικού, εφόσον δεν είναι προεγκαταστημένο (ναι διάβασα ότι το αγοράζω από σας αλλά στην πράξη το φοβάμαι πως θα το κάνω). Δεύτερον, αναφέρετε ότι δεν κάνετε εσείς σαν κατάστημα δόσεις, παρολαυτα, υπάρχει δυνατότητα αγοράς με πιστωτική κάρτα. Αυτό τι σημαίνει; Αν το επιλέξω θα έχω τη δυνατότητα να πληρώσω τμηματικά ή πάλι είναι εφάπαξ η καταβολή των χρημάτων και απλά πληρώνω το ποσό στην πιστωτική μου μέσα στην επόμενη έκδοση λογαριασμού; Και τρίτον, τα περιφερειακά, οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ, τα αγοράζω με άλλη παραγγελία ή μπορούν όλα να προστεθούν στην ίδια αγορά με τον υπολογιστη; Το τελευταίο το αναφέρω επειδή για τα περιφερειακά έχετε «προτάσεις», αν κατάλαβα σωστά, δεν τα εμπορεύεστε εσείς από το site σας. Αυτά τα ολίγα είχα να ρωτήσω. Συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση. 
Δημήτρης. 

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 11 μήνες

Γειά σου ,θα σου απαντήσω ως αναγνώστης του σάιτ πως θα πρέπει από άλλο υπολογιστή να κατεβάσεις το iso αρχείο των windows ,και να το εγγράψεις σε στικάκι ή dvd rom . Δες αναλυτικά τη διαδικασία για εγκατάσταση win10 εδώ .

Deleted User απάντησε πριν 11 μήνες

Συγνώμμη , αυτό εδώ το άρθρο ήθελα να δώσω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα Δημήτρη

1)Μπορείς να επιλέξεις το pc να έρθει με Windows, αλλά θα πληρώσεις την άδεια full price. Θα σου έρθει πιο οικονομικά να αγοράσεις μια άδεια από εδώ και να κάνεις μόνος format με τις οδηγίες εδώ.

2)Η πληρωμή θα γίνει εφάπαξ από την κάρτα σου και μετά εσύ θα ξεχρεώνεις την τράπεζα σύμφωνα με τη συμφωνία που έχεις κάνει με αυτή. Συνήθως, πρέπει να πληρώσεις το ποσό τον επόμενο μήνα για να μην μπουν τόκοι.

3)Στο site μας έχουν περιφερειακά, τα οποία φυσικά μπορούν να γίνουν παραγγελία μαζί. Αν κάποια πρόταση είναι από άλλο κατάστημα, τότε τα παραγγέλνεις από εκεί ανεξάρτητα.

Dimitris Argy απάντησε πριν 11 μήνες

Ευχαριστώ πολύ, κατανοητά πλέον όλα