Κωνσταντίνος Ντούρος ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Pcsteps,
Έφτασε ο καιρός για να αναβαθμισω την καρτα γραφικων 1050ti καθως δεν τραβαει πλεον και εχω 2 ερωτησεις. Ολες οι οθονες freesync ειναι συμβατες πλεον με τις nvidia gpu και αν ναι ποιες ειναι και ποια μοντελα gpu ειναι και αυτα συμβατα και επισης θα ηθελα μια γνωμη για τις καρτες γραφικων rx 590, rx 580 και gtx 1660ti καθως ολες περιπου βρισκονται περιπου στα ιδια λεφτα 200-300€ (συμφωνα με το skroutz). Ποια απο αυτες προτεινετε για full hd gaming με τα γραφικα στο μεγιστο και σταθερα 60+ fps ποια δηλαδη ειναι καλυτερη απο αποψη αποδοσης και τιμης. Ρωταω γιατι εκει ειναι το budget μου καθως και επειδη εχω οθονη freesync αν θα ειναι συμβατες. Για τις καρτες τις Amd το ξερω οτι ταιριαζουν απλα ρωταω και για τις nvidia με το καινουριο λογισμικο που υπιστηριζει freesync. Καθως και αυτο με τι συνεπαγεται και αν υποστηριζεται πληρως.
Ευχαριστω εκ των προτέρων και συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο.
Κωνσταντίνος Ντούρος

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε

Η συμβατότητα μεταξύ Nvidia καρτών και Freesync είναι περίπλοκο θέμα. Επίσημα, υπάρχουν συγκεκριμένες οθόνες που χαρακτηρίζονται ως G-Sync compatible.

Ανεπίσημα, η πλειοψηφία των οθονών με Freesync είναι συμβατές. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια εγγύηση γι αυτό.

Ανάμεσα στις κάρτες που αναφέρεις, η GTX 1660ti έχει τις καλύτερες επιδόσεις. Είναι ιδανική επιλογή για απαιτητικό 1080p gaming.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω πάρα πολύ!!