Miltos Belmont ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα και πάλι Άγγελε.Εγώ έχω την εξής οθόνη Samsung SyncMaster 932MW . Μόλις αγόρασα το νέο υπολογιστή με gtx 1060 και επειδή δεν είδα τα χαρακτηριστικά της βλέπω πως η μέγιστη ανάλυση είναι μικρή και είναι αδύνατον να την υποστιρίξει.Ποια/ποιές θα μου πρότεινες έχωντας στο νου οτι μπορεί να αναβαθμίσω και σε καμια gtx 1080 στο μέλλον?

9 Απαντήσεις

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

το έχω συνδέσει με hdmi δεν ξέρω αν το συνδέσω με κάτι άλλο βελτιωθεί

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

πρότεινε μου απο eshop αλλα και απο πλαισιο πχ...μπορει να την χρειαστω ποιο αμεσα..οσο για τα turbo x δεν ξέρω αν αξιζουν το οτι ειναι πιο οικονομικα..να παρω μια τετοια.με συγχωρειτε για τις ξεχωριστες ερωτησεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε Μίλτο, η GTX 1060 θα λειτουργήσει κανονικά στο 1440x900, δεν τίθεται θέμα υποστήριξης. Καμία κάρτα γραφικών δεν έχει κάτω όριο για την ανάλυση που υποστηρίζει. Μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά FPS λόγω χαμηλής ανάλυσης.

Βέβαια, πέρα από τη συμβατότητα, μια καλή οθόνη είναι επένδυση. Ενώ σε 5 χρόνια η GTX 1080 δεν θα αξίζει τίποτα σε σχέση με τις τότε σύγχρονες κάρτες γραφικών, μια καλή οθόνη θα την έχεις μέχρι να καταστραφεί από τη χρήση, μπορεί και 10 χρόνια.

Θα σου πρότεινα να πάρεις μια οθόνη με Gsync, κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά θα έχεις σημαντικά καλύτερη απόδοση και με την GTX 1060 και μελλοντικά με την GTX 1080 ή οποιαδήποτε άλλη Nvidia κάρτα.

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

Τοτε ισς φταιει που την συνδεσα με hdmi?γιατι οτι αναλυση και να βαλω δεν ταιριαζει στην οθονη.συν το οτι εχει περιεργη ποιοτητα...να αλλαξω σε dvi μηπως

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

Εχω windows 10

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να φταίει η σύνδεση. Ένας φίλος που είχε επίσης μιας κακής ποιότητας οθόνη, με HDMI του έκοβε ένα κομμάτι της εικόνας, και δεν έβγαζε άκρη με τις ρυθμίσεις. Έφταιγε η οθόνη, βέβαια, όχι η κάρτα γραφικών. Δοκίμασε με DVI.

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

αυτο ητανε τελικα επειδη η οθονη μου ειναι tv monitor και οχι καθαρο monitor με dvi λειτουργει κανονικα..Και μια ερωτηση για τις μνημες..Εχω βαλει 8gb dual channel...αμα θελησω να προσθεσω ακομα 8 λεμε χανω το dual channel αμα βαλω αλλα δυο parts η πρεπει να φοραω συνολικα δυο δηλαδη απο 8 gb η καθε μνημη?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αν βάλεις ένα δεύτερο dual channel kit, πχ 2x4gb, θα λειτουργεί κανονικά το dual channel. Αρκεί να είναι συνολικά ζυγός ο αριθμός των μνημών.

Miltos Belmont απάντησε πριν 7 έτη

Καταλαβα.Σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!