Stavros Georgoulas ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούρια οθόνη για gaming. Το ποσό που προτίθεμαι να διαθέσω μπορεί να φτάσει και τα 450 ευρώ αν πρόκειται για κάτι καλό, αλλά κάνω έρευνα αγοράς και για προσφορές οπότε και κάτι καλό σε χαμηλότερη τιμή δεν θα με χαλούσε φυσικά. Η κάρτα γραφικών μου είναι η RX 6600 XT Challenger και θα ήθελα κάτι σε 32" (πείτε μου αν είναι καλή επιλογή), 2Κ, 144Hz τουλάχιστον. Θα ήθελα φυσικά η οθόνη να ανταποκρίνεται και στην κάρτα γραφικών μου. Έχω ξεσκονίσει πάρα πολλά μοντέλα αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

5 Απαντήσεις

Stavros Georgoulas απάντησε πριν 2 έτη

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί είναι πολλές οι επιλογές που μου φαίνονται ικανοποιητικές αλλά δεν έχω ιδέα πραγματικά ποιά είναι η καλύτερη σε εύρος χρημάτων από 350 έως 450 ευρώ από τις διαθέσιμες στα site τύπου bestprice.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Σταύρο
Από τη στιγμή που έχεις AMD κάρτα, σίγουρα αξίζει να δεις κάποια οθόνη που υποστηρίζει Freesync. H AOC CQ32G1 είναι αρκετά τίμια επιλογή. 

Stavros Georgoulas απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιώργο. Πώς σου φαίνεται το Gigabyte Μ32Q σαν επιλογή;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Από άποψη χαρακτηριστικών φαίνεται αρκετά καλή, αλλά δεν έχουμε εμπειρία με κάποιο panel της Gigabyte.

Με δεδομένο οτι τα IPS είναι ακριβότερα, θεωρώ πως θα υπάρχει μια πτώση ποιότητας σε σχέση με μια VA ίδιους κόστος και χαρακτηριστικών.

Εξάλλου, αν σε ενδιαφέρει καθαρά το gaming και τίποτα άλλο, το IPS panel δεν θα σου προσφέρει ουσιαστική διαφορά.

Stavros Georgoulas απάντησε πριν 2 έτη

Τα σχόλια που είδα για το AOC είναι σχεδόν όλα πολύ θετικά. Απλά τονίζουν ότι υπάρχει ένα κάποιο θέμα με ghosting. Κατά τα άλλα οι περισσότεροι λένε ότι είναι μια καλή επιλογή. Θα περιορίσω και άλλο την αναζήτηση σε monitor VA, ευχαριστώ για το tip. Να είστε καλά παιδιά. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά!