Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά οικιακού πολυμηχανήματος.
Swthrhs Mpakogiwrgos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα για οικιακή χρήση και για περιοδική χρήση κυρίως το θέλω. Θα ήθελα να έχει φθηνά μελάνια. Έχω βρει αυτά τα δύο, αλλά δεν ξέρω ποιό ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου γιαυτό και θέλω την γνώμη σας. Ποιο να προτιμήσω και γιατί? Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο πολυμηχάνημα πολύ ευχαρίστως! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 😀

(HP DeskJet 2630 AiO)

(HP DeskJet Ink Advantage 3835 AiO)

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Σωτήρη

Ο δεύτερος είναι ασύρματος, υποστηρίζει φαξ, εκτυπώνει ταχύτερα και υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση εκτύπωσης. Στην ουσία είναι άλλη κατηγορία.

Οι τιμές των μελανιών είναι παρόμοιες και για τους δύο. Του δεύτερου είναι ελάχιστα πιο ακριβά.

Αν θες να προτείνουμε εμείς κάποιον εκτυπωτή, πρέπει να καταλήξεις σε τι ακριβώς χαρακτηριστικά θέλεις να έχει και στο ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις.

Swthrhs Mpakogiwrgos απάντησε πριν 4 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει είναι wifi και να εκτυπώνει καλά και να είναι οικονομικό πολυμηχάνημα προς την συντήρηση του. Δεν γνωρίζω τίποτα για τα πολυμηχανήματα, δεν είχα ποτέ μου. Εγώ την χρήση που θέλω να κάνω είναι να βγάλω σε χαρτί κάτι από το λαπτοπ η από το κινητό εύκολα. Για οικιακή χρήση και οχι καθημερινή χρήση το θέλω. Το buget μου είναι έως 50 η 55 ευρώ. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο πολυμηχάνημα θα με βοηθούσατε πολύ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Με αυτά τα κριτήρια ο 3835 AiO είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάλιστα, έτυχε να τον δοκιμάσω πρόσφατα και πιστεύω πως το λογισμικό του είναι αρκετά καλύτερο από αυτό των Canon εκτυπωτών.

Swthrhs Mpakogiwrgos απάντησε πριν 4 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεις ποια είναι περίπου η τιμή των μελανιών γιαυτό το πολυμηχάνημα και όταν χρειαστεί αλλαγή πως τα ζητάω σε μαγαζί ή online? Πχ βλέπω το όνομα στην συσκευασία των μελανιών που έρχονται μαζί με το πολυμηχάνημα και αγοράζω τα ίδια η μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλη μάρκα παράδειγμα? Συγνώμη κιόλας που ρωτάω τόσα πολλά απλά είμαι εντελώς άσχετος από το αντικείμενο.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι! 😀

Swthrhs Mpakogiwrgos απάντησε πριν 4 έτη

Ξέχασα να ρωτήσω επειδή έχω λειτουργικό Ubuntu στο laptop μου θα είναι συμβατό το πολυμηχάνημα? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Οι τιμές των μελανιών αλλάζουν από κατάστημα σε κατάστημα, αλλά για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή κυμαίνονται στα 10€+.

Στο eshop.gr που συνεργαζόμαστε έχει 13.40€ το μαύρο και 10.80€ το έγχρωμο.

Μελάνια διαθέτουν τα περισσότερα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα ειδών υπολογιστή.

Για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή χρειάζεσαι τα μελάνια με κωδικό 652. Κάποιες φορές μπορείς να βρεις απομιμήσεις, αλλά καλό είναι να προτιμάς τα αυθεντικά της HP.

Τα μελάνια που έρχονται μαζί με τον εκτυπωτή συνήθως είναι δοκιμαστικά και περιορισμένης χωρητικότητας. Οπότε, σύντομα θα χρειαστείς νέα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ο εκτυπωτής θα λειτουργήσει σχεδόν σίγουρα με Linux. Για το scanner δεν είμαι σίγουρος, καθώς απαιτείται συγκεκριμένο λογισμικό για τη χρήση του. Ρίξε μια ματιά εδώ

Swthrhs Mpakogiwrgos απάντησε πριν 4 έτη

Από E-shop μάλλον θα το πάρω το πολυμηχάνημα, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!