Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑγορά ολοκληρωμένου gaming pc με budget 1100€
\'Ηλίας Καραπλής\' ρώτησε πριν 7 έτη

Λόγω του ότι είμαι αρχάριος (μην πω ασχετος) στην κατηγορια pc building ,καταθέτω την ερώτηση μου σε αυτό το site.
Θα ήθελα ,αν είναι εύκολο βέβαια, να μου προτείνετε έναν δυνατό συνδυασμό hardware στο budget των 1100€ . Έναν συνδυασμό που να αποδίδει ένα καλό επίπεδο gaming και συγχρόνως να είναι αξιόπιστο. Μέσα σε αυτό το build θα προτιμούσα μνήμη ram 16 gb και μέσα σε αυτό το budget θα ήθελα να συμπεριλαμβάνονται τα περιφερειακά αλλά και τα δικτυακά μέρη του pc.
Ξέρω ότι αυτό πού ζητάω είναι κάπως δύσκολο αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει ένα τέτοιο build , μια προσέγγιση σε κάτι παρόμοιο (απο άποψη αξιοπιστίας και καλου επιπέδου gaming) θα ήταν δώρο θεού...

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ηλία,
Δες τη σύνθεση των 700ων ευρώ για gaming στον οδηγό αγοράς υπολογιστή, με κάρτα γραφικών GTX 1060, ένα πιο οικονομικό κουτί. Μόνο το κουτί βγαίνει στα 1068,10 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κόψουμε από πουθενά χωρίς να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση, πόσο μάλλον να βάλουμε έξτρα μνήμη.
Από εκεί και πέρα, αυτή είναι μια ικανοποιητική οθόνη για gaming, η οποία περιλαμβάνει και ηχεία. Για πληκτρολόγιο και ποντίκι αυτό είναι ένα οικονομικό σετ. Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα όσον αφορά τα περιφερειακά. Κάρτα ήχου και δικτύου είναι ενσωματωμένα στη μητρική και δεν χρειάζεται να αγοράσεις ξεχωριστά.

\'Ηλίας Καραπλής\' απάντησε πριν 7 έτη

Σας ευχαριστω παρα πολυ!!

\'Ηλίας Καραπλής\' απάντησε πριν 7 έτη

Πιστεύετε οτι εάν στο μέλλον προσθέσω άλλα 8gb RAM θα δημιουργηθει προβλημα στο συστημα ?

Επίσης τα 8gb τα βαζω σε dual channel ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν θα έχεις πρόβλημα να προσθέσεις μνήμη, εφόσον τη βάλεις σε ξεχωριστό κανάλι. Ναι, είναι καλύτερα να πάρεις 2x4GB, για να μην χάσεις το dual channel DDR.