Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά Πληκτρολογίου για Gaming
Beg Konstadinos Dena ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας.
Πρόσφατα ρώτησα για αγορά μηχανικού πληκτρολογίου και με βοηθήσατε αρκετά. Όμως υπάρχει ένα μικρό θέμα. Δεν ξέρω ποια switches να πάρω και δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα τα switches που με ενδιαφέρει να δοκιμάσω. Γνωρίζω ότι είναι καθαρά προσωπική επιλογή ανάλογα με τον χρήστη, όμως θα ήθελα την βοήθεια σας για να μην κάνω λάθος επιλόγη αγοράς.
Είμαι ανάμεσα στo Motospeed CK108 (Outemu Red) και το CoolerMaster CK350 (Outemu Brown). Τους μπλε τους απέκλεισα μόνο λόγο ήχου. Γνωρίζω ότι τα άλλα 2 δεν είναι αθόρυβα όμως έχω ακούσει ότι τα μπλε κάνουν υπερβολικό θόρυβο. Είμαι casual gamer που προτιμά να παίζει τα fighting games με keyboard αντι με gamepad. Δεν θέλω να αισθάνομαι οτι πρέπει να βάλω πολύ δύναμη για να πατήσω ένα κουμπί αλλά ούτε να αισθάνομαι ότι δεν το πατάω καθόλου. Θέλω κάτι στο ενδιάμεσο. Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ τώρα και με βολεύει αρκετά το πάτημα του κουμπιού, είναι το Logitech Desktop MK120.
Με βάση αυτά ποιο μου προτείνετε να πάρω?
Αξίζει περισσότερο το CoolerMaster CK350 (Outemu Brown) που έχει χρόνο αναμονής εώς 30 μέρες και που κοστίζει 18€ περισσότερο από το Motospeed CK108 (Outemu Red) ή όχι?
Γνωρίζω ότι μια δοκιμή θα ήταν καλύτερα όμως δυστυχώς δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Αν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσεις παράλληλα το πληκτρολόγιο για γενική χρήση και έντονη πληκτρολόγηση, προτίμησε τους brown. Αν σε ενδιαφέρει η καλύτερη εμπειρία στο gaming, πήγαινε στους Red.

Beg Konstadinos Dena απάντησε πριν 4 έτη

Δεν το θέλω για έντονη πληκτρολογηση, αλλά το θέλω παράλληλα και για γενική χρήση. Η εμπειρία στο gaming θεωρώ θα μου είναι αρκετά καλή με το brown οπότε μάλλον θα πάρω το brown. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, καλή συνέχεια να έχετε