Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά Πληκτρολογίου για Gaming
Konstantinos Papaggelis ρώτησε πριν 8 έτη

Χαίρετε κύριε Κυρίτση. Συγχαρητήρια για το site σας και για όλη την προσπάθεια  σας.Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός Gaming πληκτρολογίου . Καθώς επιθυμώ να διαθέσω μικρό χρηματικό ποσό (30-50 ευρώ  ) και η επιλογή του μη-μηχανικού πληκτρολογίου είναι μονόδρομος ,ψάχνοντας μου έκαναν θετική εντύπωση  αυτά τα 2 Sharkoon K30 και K20 :

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-sharkoon-shark-zone-k30-gaming-us-black-p-PER.804641  

Sharkoon-Shark-Zone-K20.html

Πιστεύετε ότι αξίζουν ; Αν ναι πιό από τα 2 να επιλέξω ; Υπάρχει κάτι καλύτερο γι ' αυτό το budget ; Όπως ανέφερα το θέλω για gaming (συγκεκριμένα για League of Legends και World of Warcraft  ),να έχει αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής και να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο στο χέρι( να φθάνονται επίσης εύκολα και τα πάνω πλήκτρα 1 2 3 4 5  χωρίς ιδιαίτερη μετακίνηση και μεγάλο άνοιγμα της παλάμης του αριστερού χεριού ) . Τέλος πέρα από όλα τα παραπάνω πιστεύετε πως θα άξιζε να διαθέσω πιο πολλά χρήματα για την αγορά ενός μηχανικού πληκτρολογίου έτσι ώστε να βελτιώσω την gaming εμπειρία μου  και αν ναι πιο θα μου προτείνατε; ( με όριο τιμής τα 150 ευρώ )  Ευχαριστώ εκ´ των προτέρων για την απάντηση σας και ζήτω συγνώμη αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις μου .

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε,

Καλές κριτικές βλέπω να έχουν και τα δύο, και από τα χαρακτηριστικά δεν φαίνεται κάποιο να υπερέχει ξεκάθαρα του άλλου.

Πάντως ένα μηχανικό πληκτρολόγιο θα το έχεις μια ζωή. Εγώ έχω ένα από τα πιο μεγάλα μοντέλα σε αυτή τη σειρά και δεν το αλλάζω με τίποτα.