Alexandros M ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα. Θέλω ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Είμαι ανάμεσα στο Gigabyte Aorus K1 keyboard red switches και στο razer blackwidow v3 yellow switches. Είναι καλά για  πολύ δακτυλογραφηση και gaming; Επίσης επειδή μοιάζουν αρκετά ξέρετε ποιο είναι καλύτερο; Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα;

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Αλέξανδρε, και τα δύο πληκτρολόγια που αναφέρεις είναι πολύ καλές επιλογές - σχεδιασμένα για gaming..Μεταξύ των δύο παραπάνω που αναφέρεις θα προτιμούσα το razer κυρίως λόγω palm rest. Υπάρχουν αρκετά reviews για να δεις..Εναλλακτικά όμως, από τη στιγμή που προορίζεται και για δακτυλογράφηση, οι καφέ διακόπτες είναι ιδανικοί, τόσο για gaming όσο και για δουλειά γραφείου, συνεπώς θα σου πρότεινα να δεις και αυτό. Επίσης ρίξε μία ματιά και στους οδηγούς μας εδώ και εδώ.

Alexandros M απάντησε πριν 2 έτη

Απ'ότι είδα οι μπλε κάνουν αρκετό θόρυβο. Οι red και οι brown που είδα είναι και για gaming και για πληκτρολόγηση σωστά; Το gigabyte εχει red και το razer yellow. Σε αυτήν την τιμή περίπου εκτός από αυτά τα δύο , υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο δηλαδή γνωστής εταιρείας όπως razer, Logitech  κτλ ή μόνο ανάμεσα σε αυτά τα δύο να επιλέξω; Για τα Logitech G512 δεν έχω ακούσει θετικά σχόλια.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, διόρθωσα το παραπάνω σχόλιο, καφέ ήθελα να πω..οι κόκκινοι είναι καθαρά για gaming. Για καφέ μπορείς να δεις αυτό ή αυτό.

Alexandros M απάντησε πριν 2 έτη

Επίσης υπάρχει κάποιο αξιόπιστο gaming keyboard ασύρματο εκεί γύρω στα 100-120€ περίπου; Γενικά δεν προτιμώ τα πολύ μικρά πληκτρολόγια.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Γενικά ένα ασύρματο πληκτρολόγιο σημαίνει φορητότητα, οπότε συνήθως έχουν μικρό μέγεθος..μπορείς να δεις αυτό.

Alexandros M απάντησε πριν 2 έτη

Από επώνυμες μάρκες όπως razer, Logitech, asus, gigabyte υπάρχει κάτι καλό σε καφέ ή μόνο αυτά που σας έστειλα πιο πάνω με κόκκινους διακόπτες;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ.