Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑγορά πολυμηχανήματος για γραφείο
Elena Flores ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας παιδιά,
ενδιαφέρομαι για αγορά πολυμηχανήματος για χρήση γραφείου, ας πούμε 10 με 20 σελίδες την ημέρα, κάποιες φορές και παραπάνω. Σημαντικά χαρακτηριστικά: να τυπώνει 2πλή όψη, να είναι φωτοτυπικό (ίσως και scanner) και να τυπώνει μέσω WiFi για να μπορώ να τυπώσω και από το κινητό μου. Με καλύπτει και η ασπρόμαυρη εκτύπωση. Αν έχει και Fax θα είναι καλό, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Επίσης καλό θα ήταν να έχει οικονομικά αναλώσιμα και να είναι αξιόπιστο. Budget γύρω στα 300 με 350 ευρώ αν υπάρχει κάτι, αλλιώς ίσως ανεβεί αναγκαστικά.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα Έλενα, από ασπρόμαυρη εκτύπωση δες αυτό, εάν θες έγχρωμη δες αυτό αλλά η εκτύπωση διπλής όψης γίνεται χειροκίνητα.. 

Elena Flores απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.. Έχεις καθόλου εικόνα τι τιμές έχουν τα αναλώσιμα για το κάθε ένα ή πόσο περίπου θα κοστίζει η εκτύπωση; Εσύ ποιο θα πρότεινες; Επίσης στο ασπρόμαυρο η εκτύπωση διπλής όψης είναι αυτόματη, ε;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Κάτω από κάθε προϊόν, στα σχετικά προϊόντα λέει πόσο στοιχίζουν τα toner σε κάθε περίπτωση..Στο ασπρόμαυρο αναφέρει ότι η εκτύπωση είναι διπλής όψης..Εάν σε ενδιαφέρει μόνο το ασπρόμαυρο και εκτύπωση διπλής όψης καλύτερα να πας στην πρώτη επιλογή..

Elena Flores απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!