Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑγορά προτζέκτορα για διδασκαλία

Καλησπέρα φίλοι μου . Σας παρακολουθώ καιρό και μπορώ να πω πως πάντοτε με βοηθούσαν οι αναρτήσεις σας . Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι αντιμέτωπος με το εξής δίλλημα - πρόβλημα . Αποφάσισα να προβώ στην αγορά ενός προτζέκτορα για την υποστήριξη των διδασκαλιών μου . Τα αρχεία που θα παίζω με αυτό θα είναι pdf , power point , word και κανενα  βίντεο . Θα τον χρησιμοποιήσω σε πίνακα 1,50 *1,00 μετρο . Σε μέτριο - υψηλό φωτισμο . Δεν νομίζω να τον έχω πολύ μακρια από τον πίνακα . Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 150 ευρώ
Ο λόγος που απευθύνομαι σε εσάς είναι γιατί μέσα απο προσωπική μου έρευνα στο διαδίκτυο (κινεζομάγαζα ) έχω μπερδευτεί πάρα πολύ ! Διαβάζω διάφορες αποψεις σχετικά με τους ανώνυμους προτζέκτορες που δεν ξέρω τί να πάρω . Γνωρίζεται κάποιο προιόν να μου προτείνεται ; 
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! 

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Στα χρήματα που κινείσαι και για τη χρήση που θέλεις, το βλέπουμε αδύνατον να βρεις ένα προτζέκτορα που να σε καλύψει.
Κατ' αρχάς, χρειάζεσαι υψηλή ανάλυση ώστε να φαίνονται καλά τα γράμματα, αλλιώς μπορεί να μην διαβάζονται καν. Ύστερα, χρειάζεσαι υψηλή φωτεινότητα, καθώς δεν μπορείς να έχεις απόλυτο σκοτάδι στην αίθουσα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι που κοστίζουν περισσότερο σε έναν προτζέκτορα, και τα πολύ φθηνά μοντέλα δεν πρόκειται να σε καλύψουν.
Αυτά τα φθηνά μοντέλα είναι για κάποιον που θέλει να βάλει μια ταινία που να μην έχει υψηλή ανάλυση, και να βλέπει σε πλήρες σκοτάδι, κάνοντας βέβαια και πάλι παραχωρήσεις όσον αφορά την εικόνα.
Σίγουρα στις 71 ίντσες περίπου που θέλεις να προβάλλεις δεν θα ζοριστεί τόσο ένας προτζέκτορας, όπως θα ζοριζόταν στις 100 ή τις 150. Και πάλι, όμως, στα 150 ευρώ δυστυχώς δεν πιστεύουμε πως θα βρεις κάτι έστω αξιοπρεπές.