SPN ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σε όλους και πάλι όπως συνήθως έχω ερωτήματα στην ζωή μου και σκέφτηκα να ρωτήσω τους ειδικούς ^.^ Έχω στον υπολογιστή μου ένα σκληρό δίσκο Western Digital Blue 1TB (7200) όλα καλά με αυτόν αλλά γέμισε κιόλας και έλεγα να πάω σε έναν 2TB αυτή την φορά και βρήκα αυτόν στο Σκρουτζ Seagate Barracuda 2TB (7200) στα 52,00 ευρώ και Western Digital blue 2TB (5400) 56 ευρώ και ρωτάω εγώ τώρα αν πάρω τον WD με 5400 στροφές θα έχω κανένα θέμα που τον θέλω για αποθήκη με παιχνίδια και φυσικά να τα τρέχω από εκεί ? η να πάρω τον άλλον με 7200 στροφές άλλα δεν τον εμπιστεύομαι τι να κάνω ?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Οι WD θεωρούνται γενικά πιο αξιόπιστοι από τους Seagate. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Seagate δεν είναι ποιοτικοί, αλλά υστερούν λίγο.

Όσο αφορά την ταχύτητα, παίζει ρόλο πόσα δεδομένα έχει να φορτώσει το κάθε παιχνίδι. Σε ιδιαίτερα απαιτητικούς τίτλους θα δεις διαφορά. Δεν εννοώ ότι με τον 5400 θα σέρνεται η φόρτωση, αλλά σίγουρα θα είναι αισθητά πιο αργή.

SPN απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπερα, εσυ στην θεσει μου τι θα επερνες , πεσ μια γνωμη οχι 100% απλα την γνωμη σου ^.^ , ευχαριστω για την απαντηση ποιο πανω κιολας !!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν μέσα έβαζα ευαίσθητα αρχεία, θα πήγαινα σίγουρα στον WD. Αν έβαζα μόνο παιχνίδια, θα πήγαινα στον ταχύτερο. 

SPN απάντησε πριν 4 έτη

Μονο παιχνιδια θελω να βαλω , αρα λεω να παω στον 7200 barracuda και στην χειροτερη τι να γινει αντε να σβησει κανα παιχνιδι απο μεσα :D , ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου φιλε μου καλο βραδυ !