Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά Σταθερού PC Μέχρι 900E Max
Stef Mls ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα!Μελέτησα τις κατηγορίες από το άρθρο του Σεπτεμβρίου 2017 με σκοπό την αγορά ενός σταθερού Η/Υ για gaming κυρίως εφαρμογές (LoL,World Of Tanks,Football Manager) αλλά και πλοήγηση στο internet όπως επίσης για Office.
Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν ξεκινάω να φτιάξω τα κομμάτια στο site του e-shop προσθέτοντας μια οθόνη (που είναι απαραίτητη!!!),ένα πληκτρολόγιο,τα Windows 10 η τιμή αρχίζει και ξεφεύγει λιγάκι!
Προφανώς και δεν ζητάω να μου φτιάξετε ένα πριβέ σχέδιο,κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου, γιατί εαν ο κάθενας ζητούσε το ίδιο δεν θα ασχολούσασταν με τίποτα άλλο όλη μέρα!Μια συμβουλή θα ήθελα,σε τι να δώσω βαρύτητα έτσι ώστε να φτιάξω ένα σύστημα που να με κρατήσει αξιοπρεπώς για τα επόμενα χρόνια και να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να ξοδεύουμε για αγορά νέου.
Ευχαριστώ!

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Στέφανε,
Μπορείς να βάλεις δωρεάν Windows 10 αν ο υπολογιστής είναι για το σπίτι και όχι για γραφείο.
Από εκεί και πέρα, η σύνθεση των 700ων ευρώ μαζί με μια αξιοπρεπή gaming οθόνη και ένα απλό σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι βγαίνει γύρω στα 850 ευρώ. Βάλε στη θέση της κάρτας γραφικών μια GTX 1050 Ti και θα παίζεις τα περισσότερα παιχνίδια με αξιοπρεπή γραφικά. 

Stef Mls απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τη βοήθεια!Καλή συνέχεια!