Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορά τάμπλετ για kodi & ebook. Budget 250€
Eri Gk. ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας... 
Θα ήθελα να αγοράσω ένα τάμπλετ για τη μητέρα μου. Είναι λίγο μεγάλης ηλικίας όποτε δεν την βολεύει η οθόνη του κινητού και θέλουμε να πάμε σε μεγαλύτερη. Ουσιαστικά, θα θέλαμε ένα τάμπλετ για εφαρμογές όπως το eBay και ηλεκτρονικές αγορές, browsing, ebooks,  λίγο YouTube, ραδιόφωνο και Kodi & Netflix. Επίσης, αν γίνεται να μπορούμε να κάνουμε σημειώσεις πάνω με πενάκι (όχι απαραίτητα του σετ με το τάμπλετ... Έχω ένα πενάκι ήδη, παίρνει μπαταρία. Μου το κάνανε δώρο και μου είπανε ότι δουλεύει σε τάμπλετ. Το τραγικό της κατάστασης είναι ότι δεν έχω τάμπλετ ακόμα ...😂)  
 
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται, να συνδέω το τάμπλετ στην οθόνη της τηλεόρασης (Samsung tv, έχει λειτουργικό tizen) για να παρακολουθούμε Kodi οικογενειακώς.
 
Τα χρήματα που θα ήθελα να δώσω είναι μέχρι και 250euro. Είχα βρει κάποια μέσω ίντερνετ από το εξωτερικό  (alldocube & teclast) αλλά και κάποια που πωλούνται και εντός Ελλάδος. Αξίζει να κοιτάξω πχ τα alldocube/teclast? 
 Ευχαριστώ πολύ 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, γενικά τα alldocube & teclast είναι μια χαρά συσκευές..μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στον σχετικό μας οδηγό tablet εδώ. Μία πολύ καλή επιλογή είναι αυτό το TCL μαζί με πενάκι. Βέβαια νομίζω ότι αυτής της κατηγορίας τα tablet δεν μπορούν να συνδεθούν με την τηλεόραση..ίσως για κάτι τέτοιο καλύτερα να επέλεγες κάποιο tv box..

Eri Gk. απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ.