Αλέξανδρος Ρούσσης ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας,

Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση που να είναι Android γιατί ενδιαφέρομαι πιο πολύ να εγκαταστίσω το Kodi αλλά να έχει και wifi και οι ίντσες να είναι απο 40 μέχρι 43.

Σας ευχαριστώ.

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σου Αλέξανδρε. Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις?

Αλέξανδρος Ρούσσης απάντησε πριν 8 έτη

Να μην ξεπερνάει τα 400€.Βρήκα αυτή τη Samsung και αυτό το στικάκι αλλά δεν ξέρω αν παρέχει wifi και android μαζί και αν θα είναι συμβατό με την τηλεόραση;

http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue40j5002-40-led-full-hd-p-PER.157790

http://www.e-shop.gr/gembird-smp-tvd-001-hdmi-smart-tv-dongle-wifi-android-411-p-PER.583407

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ότι θα είναι συμβατό με την τηλεόραση θα είναι, με απλό HDMI συνδέεται. Όμως έχει πολύ παλιά έκδοση του Android 4.1.1, και δεν μπορείς να βάλεις Kodi, θέλει τουλάχιστον Android 4.2.

Αυτή η τηλεόραση έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή της των 386,88 ευρώ, και σε άλλα site θα την βρεις μέχρι και 500 ευρώ, είναι ευκαιρία.

Αναφέρει πως είναι smart TV αλλά δεν δίνει πληροφορίες για το τι σύστημα χρησιμοποιεί. Υποστηρίζει όμως Miracast αν θέλεις να προβάλλεις ασύρματα από κάποιο Android Smartphone ή Tablet.

Θα πρότεινα να την αγοράσεις γιατί είναι καλή τηλεόραση, και αν δεν μπορέσεις να εγκαταστήσεις το Kodi ή να παίζεις από κάποιο smartphone στην τηλεόραση, βλέπουμε για κάποιο ξεχωριστό στικάκι με αυτές τις δυνατότητες.

Αλέξανδρος Ρούσσης απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ!Θα προτιμούσα χωρίς Miracast γιατί πιστεύω ότι θα μιωθεί αρκετά η ζώη μπαταρίας του κινητού και κατί ακόμα αυτά τα βίντεο ισχύουν και δεύτερον πρέπει να υπάρχει το Miracast και λέγεται έτσι σε όλες τις τηλεοράσεις έχω το LG G4.

https://www.youtube.com/watch?v=vrqJ89M7hxg

https://www.youtube.com/watch?v=Pef4o-otvCw

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Στο πρώτο όλοι γράφουν στα σχόλια πως είναι fake. Δεν μπορεί να υπάρξει ένα βίντεο που να καλύπτει κάθε Smart TV, γιατί δεν έχουν όλες το ίδιο λειτουργικό σύστημα.

Το Miracast χρειάζεται μόνο για ασύρματη μετάδοση εικόνας από κινητό ή άλλη συσκευή. Αν εγκαταστήσεις το Kodi στην τηλεόραση, ή βάλεις πχ ένα Raspberry Pi με το Kodi, δεν χρειάζεται.

Αλέξανδρος Ρούσσης απάντησε πριν 8 έτη

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη τηλεόραση γιατί θέλω να πληρόσω με έξι δόσεις έχω ψάξει και βρήκα αυτή
LG-TV-43-43LH590V

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Από τη στιγμή που με 386,88 ευρώ μπορείς να έχεις 4K τηλεόραση με 4 άτοκες δόσεις, το να δώσεις παραπάνω χρήματα για ένα χειρότερο μοντέλο με απλό Full HD για δύο δόσεις παραπάνω δεν έχει μεγάλο νόημα.