Tzi ρώτησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα,
Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης 50 ιντσών, και είμαι ανάμεσα σε κάποια τηλεόραση με καλό πάνελ (Samsung, LG) ή σε κάποια android (Toshiba, TurboX, TCL). Οι βασικές μου προϋποθέσεις είναι να παίζει το stremio, το youtube revanced και σαν δευτερεύουσα προϋπόθεση να δούμε τι γίνεται με τα free mods του spotify premium. 
Αν πάω σε μια Samsung (Tizen) ή LG (webOS):
1) θα μπορώ να παίζω το stremio με την ίδια ακριβώς ποιότητα και χωρίς buffering (αυτο εξαρτάται και από τη σύνδεση βέβαια) από τον browser? 
2) Εφόσον δεν μπορώ να εγκαταστήσω το revanced σε αυτά τα λογισμικά, θα μπορώ να το κάνω cast από το κινητό για να βλέπω στην τηλεόραση χωρίς διαφημίσεις; 
Αν πάω σε μια Android TV:
1) Υπάρχει Revanced για Android TV?
2) Μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα spotify premium mod apk όπως έχω κάνει στο κινητό; 
Ευχαριστώ πολύ!

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, θα από τη στιγμή που έχεις τέτοιες απαιτήσεις θα σου πρότεινα να πας σε μία τηλεόραση με google tv έτσι ώστε να μπορείς να εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές που αναφέρεις (ακόμα και εάν δεν είναι διαθέσιμες στο google play μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα apks). Από την άλλη, εάν θες μία συγκεκριμένη τηλεόραση η οποία δεν έχει google play μπορείς να πάρεις ένα android tv box. Σε κάθε περίπτωση δες τον σχετικό οδηγό αγοράς εδώ.

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Δηλαδή σε google tv υπάρχει το revanced και μπορώ να βάλω οποίο apk θέλω ενώ σε android δε γίνεται; 
 
Επίσης ρωτάω αυτά για τις Samsung και LG γιατί προφανώς αξίζουν περισσότερο. Μπορείτε να μου απαντήσετε παρακαλω;
 
Ευχαριστώ και πάλι!

Tzi απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπερα,

Εχουμε καποιο update για την ερωτηση μου; 

Ευχαριστω!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Ναι σε google/android TV μπορείς να εγκαταστήσεις όποια εφαρμογή θες. To θέμα είναι σε τι θες να επενδύσεις, εάν σε ενδιαφέρει τόσο το κομμάτι τις εικόνας θα βάλεις αυτό πάνω από το λειτουργικό της τηλεόρασης το οποίο μπορείς να βελτιστοποιήσεις με κάποιο tv box.

Tzi απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά μου απαντάτε στο δεύτερο σκέλος της αρχικής μου ερώτησης μόνο που αφορά τις android τηλεοράσεις. 
 
Μπορείτε να μου απαντήσετε και στο πρώτο σκέλος που αφορά τις Samsung/LG;
 
Ευχαριστώ. 
 
Δε θα ήθελα να πάω στην επιλογή του TV BOX λόγω επιπλέον κόστους και επιπρόσθετων γκατζετ και τηλεκοντρόλ. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Cast από τη στιγμή που το υποστηρίζει η τηλεόραση σου θα μπορείς να κάνεις κανονικά. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές οι οποίες δεν είναι επίσημες δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.

Tzi απάντησε πριν 5 μήνες

Και σχετικά με αυτό που ρωτάω για το website του stremio? Δηλαδη: θα μπορώ να παίζω το stremio με την ίδια ακριβώς ποιότητα και χωρίς buffering (αυτο εξαρτάται και από τη σύνδεση βέβαια) από τον browser? 
 
Για το youtube, νομίζω ότι αν κάνεις cast το revanced στο κανονικο youtube της τηλεόρασης σου πετάει διαφημίσεις γιαυτό ρωτάω. Ισχύει; 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Κανονικά δεν θα πρέπει να έχεις διαφορά στην ποιότητα. Ότι κάνεις cast, αυτό θα πρέπει να βλέπεις. Τουλάχιστον όσες φορές έκανα κάτι ανάλογο δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.