tinakou ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και καλή χρονιά,
μέσα σ΄ενα μήνα "εχασα"  ένα vaio κ ένα hp (παλιές καρτες γραφικών, η μία χελώνα και η άλλη κάηκε) οπότε πρέπει να πάρω νέο λάπτοπ. Θα ήθελα τη γνώμη σας ή κάποιες προτάσεις για τα υβριδικά με αποσπώμενη οθόνη. Βγαίνουν android και windows? Με τη μπαταρία τι παίζει; Αξίζουν τον κόπο; Να προτιμήσω tablet;
Δυστυχως χωρίς υπολογιστή δυσκολεύομαι πολύ να googlaρω για να βρω απαντήσεις και είμαι σε απογνωση! Ζητώ συγγνώμη αν ήδη υπάρχουν πληροφοριες ή οδηγός αγοράς στο σαιτ, αλλα δε μπορώ να τις ψάξω. Αν υπάρχουν, βάλτε σας παρακαλώ κάποια λινκς εδω, να τα κοιτάξω. Χρειάζομαι μηχάνημα άμεσα!
Ευχαριστώ
υγ. α, η χρήση για την οποία το θέλω είναι ταινιες, σειρες, youtube και office. λίγα πράγματα δηλαδή, αλλά σ αυτα τα λίγα, θα ήθελα να πάει σφαίρα χωρίς κολλήματα και να έχει γερή μπαταρία. μου αρέσουν οι οθόνες κρύσταλλο με οξύτητα (πχ προτιμώ sony απο hp) και τα χρήματα δεν ειναι θέμα. ωστόσο αν κάτι τέτοιο υπάρχει σε χαμηλη τιμη, ακόμα καλύτερα.

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, καλή χρονιά και σε εσένα.

Ό,τι υβριδικά έχω δει μέχρι στιγμής είναι χειρότερα από καθαρά laptop ή καθαρά tablet για την τιμή τους. Μπορείς να βρεις και με Android και με Windows, αλλά για εμένα δεν αξίζουν τα χρήματά τους.

Ένα καλό tablet θα σε εξυπηρετήσει σαφώς καλύτερα. Αυτό έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

tinakou απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παω να το τσεκάρω!