Γιώργος Παπαδόπουλος ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα
Έχω αγοράσει έναν επεξεργαστή I9 10900k και μια κάρτα γραφικών Rtx 3080 αλλά μετά από πολύ αναζήτηση για το τι θα αγοράσω έχω πραγματικά απελπιστεί. Το budget μου είναι γύρω στα 550-600€ . Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν το προηγούμενο τροφοδοτικό μου είναι αρκετό ( που νομίζω ότι είναι) για αυτό το σύστημά seasonic plus gold 750w. Επίσης με προβληματίζει πολύ τι κουτί θα στηρίξει το σύστημα ;
Συνεχίστε την καλή δουλειά τόσο στην σελίδα όσο και στο YouTube παιδιά!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό για τη σύνθεση σου, και από τη στιγμή που είναι Gold, δεν υπάρχει λόγος να το αντικαταστήσεις.

Όσο αφορά την υδρόψυξη, πρέπει πρώτα να καταλήξεις στο μέγεθος του κουτιού, ώστε να προτείνουμε μια συμβαή.

Γενικά, προτιμούμε τις αεροψύξεις, καθώς η υδρόψυξη δεν προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με μια καλή αερόψυξη πέρα από την εμφάνιση.

Όσο αφορά τη μητρική, έχεις κάποια συγκεκριμένη απαίτηση χαρακτηριστικά και θύρες; Πχ wifi ή κάποια συγκεκριμένη θύρα για RGB κλπ.

Γιώργος Παπαδόπουλος απάντησε πριν 3 έτη

Για το μέγεθος του κουτιού έχω καταλήξει στο full tower ενώ για την μητρική δεν έχω κάποια ιδιαίτερη απαίτηση πέρα από τι να είναι σε μέγεθος μια atx που να μπορεί να σηκώσει τον επεξεργαστή και την κάρτα μου με αξιοπρέπεια και να έχει την δυνατότητα για βάλω πάνω τους  δύο σκληρούς που έχω και τον Samsung 860 Evo 500g που έχω. Τίποτα παραπάνω από αυτά. Στην υδροψηξη παραμένω ως απόφαση.

 

 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα σχετικά εξαρτήματα που προτείνουμε στη σύνθεση των 2.300€ - 2.500€ του οδηγού αγοράς μας. Όσο αφορά την υδρόψυξη, μπορείς να δεις την NZXT Kraken X63 που είναι πολύ καλή επιλογή σε κόστος που δεν ξεφεύγει.