Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά υπολογιστή για εγγραφή video με IEEE1394a PCI card.
Kostas Grigoriadis ρώτησε πριν 5 έτη

Επειδη πρέπει να αντιγραφούν video απο κασέτες 8mm & χρειάζομαι θύρα IEEE1394, θέλω να ρωτηςω εάν ο συνδυασμός που έχετε των 750-800€ ή των 1100-1200€ με καλύπτει για τις απαιτήσεις του video & εάν μπορεί να τοποθετηθεί & η IEEE1394a PCI Card, 3+1 port LogiLink, την οποία ήδη εχω αγοράσει. 
Σας Ευχαριςτω πολυ
Κων. Γρηγοριάδης 

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε,

Ενώ και οι δύο συνθέσεις θα σε καλύψουν για τις ανάγκες ψηφιοποίησης του βίντεο, υπάρχει θέμα με την κάρτα που έχεις ήδη αγοράσει.

Οι μητρικές Gigabyte B450M DS3H και Gigabyte B30M DS3H και στις δύο συνθέσεις για AMD και Intel αντίστοιχα δεν έχουν θύρα PCI, αλλά μόνο τη νεότερη PCI Express (PCIe), που δεν είναι συμβατή.
Η θύρα PCI φαίνεται να είναι υπό εξαφάνιση. Ελέγξαμε τις περισσότερες από τις σύγχρονες μητρικές στις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε, και δεν βρήκαμε ούτε ένα μοντέλο που να έχει θύρα PCI. Δυστυχώς δεν έχουμε κάτι να σου προτείνουμε για αυτό το θέμα.

Kostas Grigoriadis απάντησε πριν 5 έτη

Καλημερα Άγγελε & Ευχαριςτω πολυ για την ενημερωση. Θέλω να ρωτηςω εάν μπορω να φτιάξω ένα PC, που να μπορεί να πάρει την κάρτα PCI που χρειάζομαι; Γιατι το ζητούμενο ειναι να αντιγράψω τα βίντεο & όχι ένα καλο PC, τουλάχιστον σε αυτή την φάση.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Απ' όσο το ψάξαμε, δεν βρήκαμε καμία μητρική για AMD ryzen ή για τελευταίας γενιάς Intel με PCI.
Αναγκαστικά θα πρέπει να κοιτάξεις σε Intel προηγούμενης γενιάς. Αυτή έχει μία θύρα PCI, και δέχεται μέχρι και την 7η γενιά επεξεργαστών. Ένας i5-7400 είναι αρκετά καλή επιλογή. Για τα υπόλοιπα υποσυστήματα, οι επιλογές στον οδηγό αγοράς υπολογιστή ή αντίστοιχες, θα σε καλύψουν.

Kostas Grigoriadis απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριςτω πολυ Άγγελε.