Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά υπολογιστή για gaming στο facebook
mariannaaa93 . ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για laptop με σχετικά μεγάλη οθόνη σε τιμή εως 300 ...το πολύ 400 να ειναι γρηγορο και να μην κολλαει σε βαρια games του facebook...και γενικα να μπορει να τρεξει ευκολα παιχνιδια  τυπου world of tanks... Ευχαριστω πολυ εκ των προτερωνννννν

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Μαριάννα,

Σε αυτή την κατηγορία τιμής δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα laptop που να μπορεί να ανταπεξέλθει αξιοπρεπώς σε παιχνίδια όπως το World of Tanks.
Τον προηγούμενο μήνα υπήρχε ένα μοντέλο στα 500 ευρώ που ήταν ικανοποιητικό, αλλά έχει εξαντληθεί, και τώρα δεν βρίσκω κανένα αξιόλογο laptop ούτε καν σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ουσιαστικά κοντά στα 600 ευρώ κυμαίνονται τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.
Είναι πιθανό να φταίει η τραπεζική αργία, που δεν επέτρεπε να γίνονται εισαγωγές. Από Δευτέρα λένε θα ανοίξουν οι τράπεζες, δεν ξέρω όμως αν θα ανοίξουν και οι συναλλαγές με εξωτερικό, ώστε να ανανεωθεί το στοκ.

mariannaaa93 . απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπερα ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας .... και κυριως για την γρηγορη ανταποκριση . Ο υπολογιστης δεν προοριζεται για μενα αλλα για τον αδερφο μου οποτε δεν γνωριζω ακριβως τι παιχνιδια θα παιζει γενικα παντως σιγουρα δεν το χρειαζεται για μια απλη πλοηγηση αλλα ουτε για game τυπου wow, κυριως παιζει στο facebook το παιχνιδι LEGEND ONLINE και θελει να μην του κολλαει  . Αυτη την περιοδο στο καταστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ υπαρχει μια προσφορα που με κάθε λαπτοπ lenovo δινει δωρο το SMARTPHONE LENOVO A319 DUAL SIM , θα ηθελα να μου προτεινετε ενα λαπ lenovo με βαση αυτα που προειπωθηκαν και επισης να μου πειτε αν το παραπανω κινιτο ειναι καλο... Ευχαριστω και παλι θερμα 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ένα φτηνιάρικο κινητό των 70 ευρώ είναι το συγκεκριμένο, με 512MB RAM. Θα κολλάει αρκετά, δεν είναι για πολλά πολλά

Στα 400 ευρώ δεν υπάρχει γρήγορο laptop από καμία άποψη, είναι σίγουρο πως θα έχει κολλήματα.

Κατά τ' άλλα, αυτό είναι σχετικά καλή επιλογή.