Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά υπολογιστή για gaming/streaming 144fps #2
systemAs x ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και πάλι ελπίζω να είστε καλά.
9 Μήνες μετά λοιπόν έχοντας κάνει τις έρευνές μου στην αγορά και σε ομάδες απο γνώστες hardware κτλ, μου είχατε προτείνει ενα build αν όχι ακριβώς το ίδιο πολύ παρόμοιο:
Cooler Master MasterCase H500 RGB Windowed Mid-Tower Case Tempered Glass - Iron Grey
AMD Ryzen 5 3600 with Wraith Stealth Cooler
Cooler Master MasterWatt 550 TUF Gaming Semi-Fanless Modular
Kingston 480GB A1000 NVMe M.2 PCI-Express
G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)  (kit of 2x8gb)
MSI B450 Tomahawk Max

Κατέχω την 1660 ti και την οθόνη msi optix mag241c, είπα να ρωτήσω να πάρω μια γνώμη ακόμα πριν ε π ι τ έ λ ο υ ς προχωρήσω στην αγορά. Το budget είναι γύρω στα 700και λίγο παραπάνω (προτειμώ τα λεφτά του rgb να τα δώσω για performance).Το συγκεκριμένο psu δεν το βρίσκω πουθενά οπότε αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε, ευχαρίστως. Θα είμαι κομπλέ απο άποψης: airflow / θερμοκρασίες / performance για 144fps gaming (στα low γραφικά) και streaming σαν κερασάκι στην τούρτα? Μου έχει πάρει τόσο καιρό γιατί έβλεπα ανεβοκατέβαιναν οι τιμές και περίμενα να τα προλάβω όσο θα ήταν κάτω.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, γενικά τα κομμάτια που αναφέρεις για τη δουλειά που το θες φαίνεται ΟΚ. Για τροφοδοτικό θα σου πρότεινα ένα λίγο μεγαλύτερο, όπως αυτό.

systemAs x απάντησε πριν 4 έτη

Νά'σαι καλά, την τελευταία φορά ήμουν σκεπτικός για το semi-modular, αλλά εν τέλη είχες απόλυτο δίκιο. Επειδή θά'θελα να κάνω και καλό cable management, έχεις καμιά ιδέα και για semi-/full modular ?

systemAs x απάντησε πριν 4 έτη

Με αυτό το psu θα είμαι καλυμμένος πιστεύεις? G750H gigabyte , το είδα μιας και είναι semi-modular και 80 PLUS Gold στην πιστοποίηση και στην τιμή ειναι ούτε 10ευρώ πάνω.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ναι, θα σε καλύψει σίγουρα..