Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά υπολογιστή για gaming, streaming, editing
Greek Grinder ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα στην παρέα του Pcsteps.gr και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε. Θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό μηχάνημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Κοίταξα λίγο τους οδηγούς αλλά προκειμένου να κάνω κάποιες αλλαγές μόνος μου προτιμώ να πάρω απευθείας τη γνώμη των ειδικών.
Θέλω να αγοράσω ένα σταθερό υπολογιστή και μία οθόνη που θα αφορούν απαιτητικό gaming, streaming στην πλατφόρμα του Twitch και video editing σε υλικό από κάμερες, drones, 360 κάμερες κλπ.
Ο σταθερός υπολογιστής και η οθόνη που θα ήθελα θα πρέπει να έχουν τιμή €1.500 + ΦΠΑ ( ~ €1.860). Η συνολική τους τιμή θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σ'αυτό το ποσό (+/- λίγα ευρώ δε μας πειράζει).
Επίσης η οθόνη θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 27 ίντσες και θα πρέπει να προβλεφθεί ότι κατά 99% θα συνδεθεί και δεύτερη οθόνη σ'αυτό το σύστημα. Η τιμή δεν αφορά περιφερειακά, είναι καθαρά κουτί και οθόνη. Χρειάζομαι αρκετό χώρο σε σκληρό, επομένως ένα SSD 250gb και ένας άλλος HDD τουλάχιστον 1TB θα πρέπει να υπάρχουν στο σύστημα (υποθέτω δηλαδή).
Αυτά προς το παρόν, αναμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Στη σύνθεση των 1100 ευρώ μπορείς να βάλεις 16GB RAM και επεξεργαστή Ryzen 7 2700. Στις συμπληρωματικές αγορές θα βρεις και πρόταση για SSD.
Για οθόνη, αυτή είναι από τη λίστα της Nvidia που είναι μεν Freesync αλλά υποστηρίζει την ενεργοποίηση G-sync. Αλλιώς μια καθαρά G-sync οθόνη ανεβαίνει αρκετά σε κόστος.