George Petrou ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας θα ήθελα μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί έχω μπερδευτεί αν και κλείνω κάπου απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη τι θα μου προτείνατε να αγοράσω tablet, netbook η laptop; η χρήση που θα ήθελα να κάνω είναι κυρίως για internet αλλά θα ήθελα να έχω και internet εκτός σπιτιού με κάποιον τρόπο όπως στο smartphone 3G/4G μετά να βλέπω καμία ταινία είτε με κάποιο εξωτερικό DVD που έχω είτε με USB στικακι και να ακούω τα τραγούδια μου και τέλος θα ήθελα να κάνω και εργασίες στο Office η σε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για tablet και όλα αυτά άνετα και χωρίς κολλήματα - καθυστερήσεις. Εγώ κλείνω προς κάποιο laptop στης 14 ινστες για να μεταφέρετε και ποιο εύκολα και νομίζω ότι από tablet και netbook οι επιδώσεις θα είναι πολύ καλύτερες και δεν λέω για μηχανήματα τον 500+€ εγώ λέω για δεύτερο υπολογιστή κυρίως για εκτός σπιτιού και με κόστος 250€ - 300€ εσείς τι λέτε;

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σου Γιώργο,

Τα Netbook είναι για πέταμα, είναι το χειρότερο είδος συσκευής. Όμως και τα πολύ φθηνά laptop δεν θα σε καλύψουν, οι επεξεργαστές όπως ο N2840 είναι πολύ αδύναμοι και μόνο με κάποια ελαφριά διανομή Linux λειτουργούν σωστά, με τα Windows ζορίζονται.

Στα χρήματα που κινείσαι, ένα καλό tablet με Android θα σε καλύψει καλύτερα. Το Lenovo Yoga είναι εξαιρετική επιλογή. Με μια βάση στήριξης και bluetooth πληκτρολόγιο και ποντίκι, θα μπορείς να εργαστείς άνετα και σε Office, και έχει 4G internet για να συνδέεσαι παντού.