Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά υπολογιστή
Maria Koumara ρώτησε πριν 6 έτη

Παρακαλω βοηθεια, γιατι παιδευομαι να φτιαξω ένα καλο πυργο,και που διαβαζω τα δικα σας δεν ξερω εάν ταιριάζουν μεταξυ τους .Χειρίζομαι windows7 και δεν θελω να τα αλλαξω.(πολύ σερφαρισμα στο Ιντερνετ,δουλειες ΓΡΑΦΕΙΟΥ και ταινιες. Βρηκα λοιπον επεξεργαστη i5 7600K, καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE GTX1060,Μητρικη Asus Z170-P RETAIL Mητρικη GIGABYTE GA-H270-GAMING 3 RETAIL.mikrosoft Windows 10 pro 64 bit Greek dsp.Παρακαλω συμπληρώστε μου όλα τα υπολοιπα.... οθονη εχω,ακομα, τι UPS χρειαζομαι,Case,πολυμηχανημα εκτυπωτή, καλωδια SATA, antivairus,ποντικι,πληκτρολογιο,ψυκτρα και να υπαρχει και αργοτερα η δυνατότης για windows 10.Mπορω να διαθεσω μεχρι 1500 ευρω. 

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Μαρία,
Εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια, το να πάρεις gaming μητρική και κάρτα γραφικών δεν σε εξυπηρετεί.
Δες τη σύνθεση των 750 ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή, μαζί με τις συμπληρωματικές αγορές θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι. Τα καλώδια SATA περιλαμβάνονται στη μητρική
Για Antivirus, συνιστούμε οποιοδήποτε από τα προϊόντα της Bitdefender, που είναι σε προσφορά αυτές τις μέρες. Με το Family Pack μπορείς να προστατέψεις απεριόριστους υπολογιστές, κινητά και tablet με μία μόνο αγορά.
Όσο για πολυμηχάνημα, αυτό είναι εξαιρετική επιλογή.