Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά υπολογιστή-Additional Camera Modes
Nick Amanatidis ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπερα σας ξανα! Δεν ξέρω αν με θυμάστε (παρεμπιπτόντως γραψτε εάν ναι), ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να φτιάξω PC. Ναι πάει σχεδόν ένας χρόνος και ακόμα........ Τσπ.
1) Θα θελα ένα PC το οποίο να υποστηρίζει GTA RP και προφανώς τα τυπικά του Office και άλλα ωραία Games. 
Θα θελα η τιμή να είναι 500€ ή λιγοτερο (όχι περισσότερο). Να σχετιζεται σε στυλ Gaming.
2) Επισης θα θελα να χω Additional Camera Modes στο κινητό (A13 Samsung 4g.). Στην καρτέλα ΑΛΛΕΣ, θέλω να την ανοίγω και να χω πιο πολλές λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσω εφαρμογή καμερας!
Καλη σας συνέχεια!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Νίκο! Δεν θυμάμαστε κάθε χρήστη που κάνει ερωτήσεις, αλλά μπορούμε να δούμε τις παλιές σου ερωτήσεις. Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πας σε Ryzen ενσωματωμένα γραφικά, οπότε μην περιμένεις καλές επιδόσεις με υψηλές ρυθμίσεις γραφικών. Όσο αφορά το δεύτερο ερώτημα, δεν γίνεται να αλλάξεις της επιλογές που σου δίνει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Nick Amanatidis απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπερα σας ξανα! Θα μπορούσα να πάω σε έναν πιο κομπλέ επεξεργαστή τυπου: i5 11400f μαζί με gtx 1650?
Επισης δεν μπορώ να πειράξω κάπως με κάποιο mod? Παλι στα κινητά της J και της S(τα παλιά τύπου S7) γινόταν. Δεν μπορώ με κάποιο Mod?
Καλο βράδυ!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Σαν συνδυασμός ειναι μια χαρά, αλλά στα 500 ευρώ δύσκολα θα τον υλοποιήσεις. Έχεις βρει κάποιο κατάστημα με τιμές εντός του budget σου; Δε νομίζω να γίνεται. Το μόνο που ξέρω ότι μπορείς να κανεις είναι να εγκαταστήσεις τη Gcam. 

Nick Amanatidis απάντησε πριν 1 έτος

Οκ ευχαριστώ παλι