Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά υπολογιστή. Heavy Programs and light (απλό με μέτριο) gaming.
Panagiotis Thiv ρώτησε πριν 5 έτη

-- Επειδή εχώ λιγάκι μπερδευτεί, η ερώτησή μου εμφανίζεται public; Γιατί αν ναί θα προτιμούσα όχι αλλά τέλος πάντων, αυτό είναι το λιγότερο πιστεύω ..--

Γειά σας, παρόλο που έχω μερικές γνώσεις με τους υπολογιστές, οι γνώσεις με τα εξαρτήματα του υπολογιστή στο να βρω τα κατάλληλα για την χρήση μου είναι, όχι και τόσο καλές.
Για να μην σας ταλαιπωρώ άλλο, όπως βλέπετε και από τον τίτλο, ψάχνω έναν υπολογιστή που να είναι κάλο (αν το πάμε σε κατάταξη καλό-μέτριο-πολύ καλό) στο gaming αλλά και να σηκώνει προγράμματα adobe (όπως photoshop, animate cc, premiere pro κτλπ.), να μπορώ να κάνω video recording άνετα (δεν "τρελένομαι" για 1080p, και 720p κάλα είναι, record με νοιάζει να κάνω πάνω κάτω..) και βέβαια video editing (όπως το premiere pro που είπα στα adobe). Επίσης διάφορα ide (όπως intellij idea) και άλλα πιο απαιτητικά προγράμματα. Τα προγράμματα θέλω να τα σηκώνω -μέτρια έως πολύ καλά - δηλαδή να μην δυσκολεύεται για αύτα. Άπο ότι ξέρω λογικά θα χρειάστω αρκετή ram, πάντως αυτό που τα κρίνει όλα είναι η τιμή γιατί αλλιώς θα έπερνα ένα που τα έχει "όλα". Ψάχνω κάπου στα 800-1000 (γίατι λογικά πιο χαμηλά για αυτό που θέλω δεν νομίζω να υπάρχει) ας πάει και πάνω από 1000, όχι όμως πάνω από 2000.
Ελπίζω να υπάρχει αυτό που ψαχνώ στο συγκεκριμένο όριο τιμής, και συγνώμη αν σας κούρασα με την ερώτηση μου (xD), καλή συνέχεια.

3 Απαντήσεις

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

Απάντηση μόνο για το πρώτο μέρος: ναι όλες οι ερωτήσεις ανεβαίνουν δημόσια

Panagiotis Thiv απάντησε πριν 5 έτη

Εντάξει ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης για το δεύτερο μέρος της ερώτησης μου (που έχει να κάνει με έναν υπολογιστή) αν γίνετε να με βοηθήσετε, ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη, μία από αυτές τις συνθέσεις θα σε καλύψει..επιπρόσθετα μπορείς να βάλεις περισσότερη ram, για AMD βάλε αυτή, για intel αυτή..