Ραφαηλ Κωνσταντοπουλος ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα PC build από 500-600€ (το πολύ μέχρι 650€) που να βγάζει όλες τις κλασικές  καθημερινές χρήσεις ενός desktop pc αλλά να μπορεί να σηκώνει και με σχετική ευκολία και άνεση παιχνίδια strategy-RTS (π.χ. τα παιχνίδια της σειράς Total War).Θέλω να σημειώσω εδώ ότι δεν είμαι σε καμία περίπτωση PC gamer αφού όλα τα παιχνίδια μου τα παίζω σε κονσόλα αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη κατηγορία στο gaming θέλω η σύνθεση να είναι ιδανική ακόμα και για τους πιο πρόσφατους τίτλους της κατηγορίας που προανέφερα.....

Υ.Γ. Αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια βασικά περιφερειακά για να υπολογίσω και τιμές συνολικά.Επίσης θα με βόλευε τα κομμάτια της σύνθεσης να είναι από ένα κατάστημα για να μου κάνουν και την συναρμολόγηση του κουτιού καθώς είμαι λίγο άσχετος με τη διαδικασία (μέχρι στιγμής έχω μόνο laptop και όχι desktop).Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Ραφαήλ και καλές γιορτές

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην σύνθεση των 550€ - 600€ του οδηγού αγοράς μας. Αν θες να μειώσεις το κόστος, επέλεξε 8GB RAM.

Με τα ενσωματωμένα γραφικά θα έχεις λίγο κάτω από 60 FPS σε medium γραφικά στο Total War, απ' όσο βλέπω στα σχετικά βίντεο.

Αν σε ενδιαφέρουν οι καλές επιδόσεις στα παιχνίδια, θα μπορούσες να κοιτάξεις την επόμενη σύνθεση. Ωστόσο, θα θυσιάσεις τον Ryzen 5 για τον  Athlon, ώστε να βγαίνει το κόστος και για κάρτα γραφικών.

Στις συμπληρωματικές αγορές θα βρεις προτάσεις και για περιφερειακά.