Βαγγελης Γιακ ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
 Είμαι στην αναζήτηση καινούριου Υ/Η για χρήση προγραμμάτων όπως Adobe Premier, Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver (μιας και είμαι γραφίστας) καθώς και χρήση gaming. Η αλήθεια είναι ότι το bugdet μου είναι λίγο χαμηλό (700€) για αυτό που ζητάω. Επίσης, φοβάμαι να πάρω χοριστά τα κομμάτια αφού δεν τα έχω ξανασυναρμολογήσει! Μπορείτε να με βοηθήσετε στην εύρεση του Υ/Η που χρειάζομαι?

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη,
Στα χρήματα που θέλεις να δώσεις είναι δύσκολο να έχεις και καλή απόδοση σε απαιτητικά προγράμματα και gaming. Τα προγράμματα θέλουν ισχυρό επεξεργαστή και πολλή μνήμη, αλλά η κάρτα γραφικών είναι αδιάφορη. Στα παιχνίδια, το αντίστροφο.
Αν αρκείσαι σε ελαφρύ gaming, δες τη σύνθεση των 700ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή με τον Ryzen 5 2200G. Στα επαγγελματικά θα σε καλύψει πλήρως, τα ενσωματωμένα γραφικά θα σηκώσουν ελαφρύ gaming, και μπορείς αργότερα να βάλεις και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.
Όσο για τη συναρμολόγηση, βάλε τα υποσυστήματα στο PC Configurator, θα σου συναρμολογήσουν το PC δωρεάν και θα σου το στείλουν έτοιμο, και με επιπλέον εγγύηση για ολόκληρο τον υπολογιστή, πέρα από τα υποσυστήματα.

Βαγγελης Γιακ απάντησε πριν 6 έτη

Βασικο είναι να τρέχει τι Premier που ειναι πιο βαρύ πρόγραμμα,. Ύστερα αν μπορουσες να μου στειλεις ένα screenshot με αυτά που πρέπει να παραγγειλω (για να μην κανω κανένα λάθος) θα με διευκολυνες! Τελος, τι καρτα γραφικωμ θα μπιρουμπνα βαλω για να οαιζω παιχνίδκια όπως assasins creed ( που απαιτουν καλά γραφικά) και ποσο θα πληρωσω έξτρα γιαυτην?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αυτά πάρε για Premiere

Για παιχνίδια, μια GTX 1060 ή μια RX 580 είναι πολύ καλές επιλογές γύρω στα 300-350 ευρώ. Μπορείς βέβαια να βάλεις και μια GTX 1050 Ti για πιο φθηνά, αλλά θα πρέπει να μειώσει την ποιότητα των γραφικών στο medium, ανάλογα με το παιχνίδι.

Βαγγελης Γιακ απάντησε πριν 6 έτη

Δηλαδή, με αυτα τα κομμάτια θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος για την χρήση που τα θέλω?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Όλα εντάξει φαίνονται, Βαγγέλη. Θα σε καλύψει πλήρως.

Βαγγελης Γιακ απάντησε πριν 6 έτη

Τέλεια!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ Άγγελε για το χρόνο και τη βοήθεια σου. Να είσαι καλά!