Maximus Brown ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας!                                                            Θα ήθελα να προχωρήσω σε μια αγορά  ενός Android Tv Box μέσω του Ebay. Ενδιαφέρομαι σχεδόν αποκλειστικά για παρακολούθηση online ταινιών μέσω του KODI. Θα ήθελα να είναι ένα οικονομικό Tv Box γύρω στα 20-25 ευρώ. Η γκάμα των προϊόντων είναι τεράστια, οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε 1-2 μοντέλα σε αυτή την τιμή που θα υποστηρίζουν online streaming μεσω του kodi χωρις κολλήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δεν θα σου πρότεινα να κάνεις αυτή την αγορά από το ebay καθώς είναι μεγάλος ο κίνδυνος το προϊόν σου να περάσει από τελωνείο. Επίσης σε τόσο χαμηλή τιμή μη περιμένεις το TV Box να κάνει θαύματα με το Kodi. Πάντως μπορείς να δεις οδηγό αγοράς TV Box, όπου με 25€ μπορείς να πάρεις TV Box από το Gearbest.
https://www.pcsteps.gr/233000-αγορά-tv-box-από-κίνα-ελλάδα/#E2535_SUNVELL_T95D_-_1GB_8GB

Maximus Brown απάντησε πριν 6 έτη

Έχω αγοράσει ξανά Tv Box από Ebay(πιο ακριβό βέβαια) και το προϊόν δεν πέρασε τελωνείο. Υπάρχει  κάποιος τρόπος να γνωρίζω αν θα περάσει ή όχι ένα προϊόν που αγοράζω από τελωνείο και ποια είναι η αντίστοιχη επιβάρυνση αν αυτό συμβεί? Επίσης αν αγοράσω από το Gearbest δεν είναι πάλι πιθανό το προϊόν να περάσει τελωνείο εφόσον το προϊόν στέλνεται από το εξωτερικό?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Σε αγορές από Ebay, αν ο αποστολέας είναι από κάποια χώρα της ΕΕ, η αποστολή είναι ασφαλής. Αν είναι από ΗΠΑ, Κίνα, ή άλλο μέρος, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να περάσει τελωνείο.
Καταστήματα όπως το GearBest έχουν την ειδική μέθοδο αποστολής τύπου priority για να παρακάμψουν το τελωνείο. Μπορείς να διαβάσεις σχετικά εδώ.