Fwtis Stergiou ρώτησε πριν 1 εβδομάδα

Καλησπέρα. Υπάρχουν κάτι Chromebook lap top πολύ οικονομικά που κυκλοφορούν με 70 πχ ευρώ όπως αυτό dell-laptop-chromebook-3120-n2840-4gb-16gb-emmc. Επειδή αυτά δεν λειτουργούν με windows αλλά με κάτι άλλο που δεν εχω ιδέα τι είναι, θέλω αρχικά να ρωτήσω εάν θα μπορώ από εκεί να μπαίνω σε σελίδες όπως το gsis και να κάνω πχ τις φορολογικές μου δηλώσεις, κτλ και επίσης είδα ότι έχουν δίσκο ssd με 16 gb, αυτό σημαίνει ότι πχ δεν θα μπορώ να κατεβάζω προγράμματα στο λαπ τοπ γιατί δεν θα χωράνε στο λειτουργικό όπως το bittorrent?? θα μπορώ γενικότερα να κατεβάζω και ταινίες με τορεντ κτλ. Απορώ βασικά γτ είναι τόσο φτηνά, δεν καταλαβαίνω ακριβώς το λόγο. Ευχαριστώ!!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 εβδομάδα

Καλησπέρα Φώτη, τέτοια laptop είναι πολύ χαμηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων. Ουσιαστικά σου επιτρέπουν να επισκέπτεσαι σελίδες και τίποτα παραπάνω. Οπότε εάν θες να κατεβάζεις περιεχόμενο μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις για κάτι διαφορετικό. Ρίξε ματιά και σε αυτό τον οδηγό.

And Me απάντησε πριν 1 εβδομάδα

Καλησπέρα 
Μετά απο επαναφορά σε restore point δεν μου ανοίγει το chrome.
Το απεγκατέστησα και προσπάθησα να το ξαναεγκαταστήσω αλλά δεν τρέχει το αρχείο.
Καμια ιδέα?
Ευχαριστώ!!

Fwtis Stergiou απάντησε πριν 1 εβδομάδα

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή αυτά τα 400 ευρώ, ακόμα κ τα 200,δυστυχως!! Στο gsis τουλάχιστον θα μπορώ να μπαίνω κ να συμπληρώνω την φορολογική μου δήλωση? 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 εβδομάδα

Για απλό browsing θα είναι ΟΚ. Θα μπορούσες όμως να κοιτάξεις την αγορά ενός καλύτερου laptop με περισσότερες δυνατότητες με δώσεις ή να σκεφτείς και την αγορά ενός tablet.