Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορά Android συσκευής (να προτιμήσω smartphone ή tablet ?)
Jose Armando ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα - Καλημέρα,
Εδώ και καιρό είμαι σε αποχή απο το φορητό ίντερνετ και ότι αυτό περιλαμβάνει αλλά τώρα όμως θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στο Youtube, bandcamp και Soundcloud κυρίως λόγω stream μουσικής μέσω wifi και ακουστικών και χρησης του NFC της ψηφιακής μου φωτογραφικής. Σκέφτηκα να πάρω μια Αndroid συσκευή ώστε να έχω αυτή τη δυνατότητα  και προτιμώ Android κυρίως λόγω κόστους των συσκευών αλλά και του γεγονότος πως είναι πιο παραμετροποιήσιμες κατά την άποψή μου.
Είμαι σε δίλλημα ως προς το μέγεθος των ιντσών της οθόνης και το είδος της συσκευής, μιας και εκτός απο youtube κτλ θα προβάλλω της λήψεις μου στην οθόνη της συσκευής , χωρίς να βγάζω τα μάτια μου στη μικρή οθόνη της κάμερας και την οποία χρησιμοποιώ αρκετά συχνά... Η ερώτησή μου είναι τι θα μου προτείνατε να κάνω τελικά; Tablet ώστε να έχω μεγαλύτερη οθόνη συν τη μουσική μου αλλά και μεγαλύτερη άνεση στην προβολή εικόνων ή smartphone που εκτός των άλλων, θα είχα μια συσκευή για όλα και δεν θα χρειαζόταν να κουβαλάω και εξτρα κινητό μαζί κάθε φορά που θα έβγαινα με τη φωτογραφική μου κάπου;
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 350€ το μέγιστο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

2 Απαντήσεις

Κώστας Λάβαρης απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, 
Από όσο ξέρω, και ελπίζω να μην κάνω λάθος, δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά πολλά tablets που να υποστηρίζουν nfc. Και πιο ειδικά στο budget που διαθέτεις. 
Εγώ θα ψήφιζα αγορά tablet για δύο λόγους. Πρώτον αυτό που ζητάς είναι μια multimedia συσκευή, ώστε να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο. Και δεύτερον θα σου προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για τις ανάγκες σου με τη φωτογραφική. Αν έχεις ήδη κινητό πιστεύω δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούριο, εκτός αν σκέφτεσαι να το εγκαταστήσεις. 
Το αρνητικό είναι βέβαια πως το μόνο που βρήκα, που να σε καλύπτει είναι αυτό το tablet που κοστίζει λίγο παραπάνω από τα λεφτά που είσαι διαθέσιμος να δώσεις.

Jose Armando απάντησε πριν 8 έτη

Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου και την συμβουλή! Πολύ ωραίο φαίνεται το tablet που μου πρότεινες!