Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά cordless bluetooth ακουστικά
Νικος Αραμπαζης ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα,
Ψάχνω για ασύρματα ακουστικά χωρίς καλώδιο (οπως πχ τα AirPods ή τα Galaxy Buds), μέχρι περίπου τα 30-35 ευρώ. Τα χρειάζομαι κυρίως για γυμναστική, οπότε το καλό fitting στο αυτί ειναι ένα θετικό.
Στα χρήματα αυτά, είναι αρκετά δημοφιλή τα xiaomi airdots. Εχετε καποια άλλη πρόταση; Μπορώ να αγοράσω και απο Κίνα (αρκεί να υποστηριζεται τριγωνικη αποστολη) αλλά και απο Ευρώπη.
Ευχαριστώ!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 3 έτη

Στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκά Amazon δεν βλέπουμε Xiaomi Airdots κάτω από τα 50-60 ευρώ. Αν τα βρίσκεις στα 30-35 ευρώ μαζί με μεταφορικά και τα σχετικά, πιθανώς να είναι καλή αγορά.
Όμως τα ακουστικά έχουν δύο μεγάλα προβλήματα. Το πρώτο είναι πως η ποιότητα του ήχου είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική. Το δεύτερο είναι πως το καλό fitting στο αυτί είναι αποκλειστικά υποκειμενικό, κανείς απολύτως δεν μπορεί να σου πει τι θα ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου αυτιά.
Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσες να δοκιμάσεις ακουστικά πριν τα αγοράσεις, εφόσον όμως αυτό είναι πρακτικά αδύνατον, ειδικά για in-ear ακουστικά, μπορείς να παραγγείλεις τα Xiaomi και να ελπίσεις για το καλύτερο. Δυστυχώς στον συγκεκριμένο τομέα, λόγω των ιδιαιτεροτήτων του, δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια χρήσιμη συμβουλή.