Σταμάτης Κόκλας ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Στέλνω εδώ μήνυμα γιατί είναι μεγάλη η κοινότητα και κάποιος θα ξέρει να μου απαντήσει! Ενδιαφέρομαι να κάνω αγορα υπολογιστή με χρεωστική κάρτα και δόσεις,δηλαδη με δανειοληπτικη διαδικασία! Εκτός από πλαίσιο και κοτσοβολο(που δεν εμπιστεύομαι πολύ), που αλλού μπορώ να κάνω μια τέτοια αγορά ?? 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Σταμάτη
Μήπως εννοείς πιστωτική κάρτα; Δεν μπορείς να βάλεις δόσεις με χρεωστική. Ωστόσο, τα περισσότερα καταστήματα δέχονται δόσεις με πιστωτική.
Το eshop.gr, με το οποίο συνεργαζόμαστε, υποστηρίζει ως 24 δόσεις με πιστωτική κάρτα VISA/MasterCard. Αγορά μέσω δανείου χωρίς κάρτα δέχεται μόνο ο Kωτσόβολος, απ' όσο ξέρω. 

Σταμάτης Κόκλας απάντησε πριν 5 έτη

Αυτό εννοώ. Αγορά μέσω δανείου. Δηλαδή με χρεωστική και δόσεις... Μόνο ο κοτσοβολος και το πλαίσιο το κάνουν πια .. Αλλά δεν με ικανοποιούν τα desktop τους 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Σταμάτη αυτό που λες δεν ισχύει. Όλα τα μεγάλα καταστήματα και πάρα πολλά μικρά επιτρέπουν πληρωμή με δόσεις μέσω πιστωτικής.
Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε έτοιμες συνθέσεις. Πάντα έχουν κάποια εξαρτήματα αμφιβόλου ποιότητας και ανεβασμένο κόστος.
Καλύτερα φτιάξε μόνος σου μία σύνθεσή:
https://www.pcsteps.gr/11780-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/