Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά dvd-rw για laptop
Κωνσταντίνος Γεώργας ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα

Θα ήθελα τη συμβουλή σας στην αγορά εσωτερικού οπτικού μέσου dvd-rw για laptop με κόστος έως 50 ευρώ.Ευχαριστώ

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Δυστυχώς καμία από τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε δεν διαθέτει εσωτερικό DVD-RW για laptop. Γενικά είναι εξαιρετικά περιορισμένα τα σχετικά μοντέλα στην αγορά, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως θα ταιριάζουν στο δικό σου laptop, πιθανώς η εσωτερική του διαρρύθμιση να μην το επιτρέπει ακριβώς.
Αυτό το οπτικό μέσο που έχεις ήδη, και που φαντάζομαι έχει χαλάσει, γράφει πάνω κάποια μάρκα ή μοντέλο? Θα μπορούσες να ψάξεις για ένα ίδιο στο ebay.
Μπορείς βέβαια πάντα να συνδέσεις και ένα εξωτερικό με USB, που έχει την υψηλότερη πιθανότητα συμβατότητας.

Κωνσταντίνος Γεώργας απάντησε πριν 7 έτη

Το θέμα είναι ότι από απροσεξία η αγορά από διαδίκτυο του laptop δεν περιελάμβανε DVD-RW και ρωτώντας στην εταιρεία μετά την ερώτηση σε εσάς μου είπαν ότι δεν παίρνει εσωτερικό.Αξίζει να ο καινούργιος υπολογιστής να έχει τα windows 10 ή να του βάλω τα 7 και να πληρώσω να καλύτερα χαρακτηριστικά; Ευχαριστώ

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε.

Λόγω κάποιου τυπογραφικού μάλλον, η ερώτησή σου δεν βγάζει νόημα. Τι εννοείς να πληρώσεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά;

Κωνσταντίνος Γεώργας απάντησε πριν 7 έτη

Εννοώ το κόστος που θα έχουν τα windows 10 αν είναι εγκατεστημένα στη συσκευή και αν δηλαδή είναι καλύτερο να βάλω τα windows 7 που έχω στον υπολογιστή και να τον αγοράσω χωρίς λειτουργικό; Ευχαριστώ

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εφόσον υπάρχει ακόμα η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10, εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα αυτόν με τα καλύτερα χαρακτηριστικά.