SDFGReturns . ρώτησε πριν 6 έτη

Θέλω να αγοράσω έναν καινούριο gaming υπολογιστή με 1.000€ έως 1.300€ περίπου. Ο υπολογιστής που έχω αυτή τη στιγμή είναι στα τελευταία του, αλλά το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και η οθόνη είναι μια χαρά, οπότε δεν χρειάζομαι τέτοια. Όλα τα άλλα θα είναι καινούρια.
Είναι σημαντικό να φτιάξω έναν υπολογιστή ο οποίος θα είναι ικανός να διαχειριστεί gaming/multitasking σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια, γιατί δεν θα έχω χρήματα για συχνές αναβαθμίσεις. Θέλω δηλαδή πχ σε 5-6 χρόνια να μπορεί ακόμη να διαχειριστεί το λιγότερο σε high γραφικά 60fps τη συντριπτική πλειοψηφία των games. Είναι επίσης σημαντικό να έχω ένα καλό ηχοσύστημα 2.1.
Θα ήθελα επίσης να μου το συνθέσει κάποιος ειδικός γιατί είμαι noob σε αυτά και να έχω εγγύηση/υποστήριξη για την όλη σύνθεση και τα εξαρτήματα για 1-2 χρόνια τουλάχιστον, από την ίδια πηγή αν είναι δυνατόν.
Λεντάκια κλπ μου είναι παντελώς αδιάφορα.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Φίλε μου, αυτό που θέλεις απλά δεν γίνεται. Δεν υπάρχει υπολογιστής στα χρήματα που αναφέρεις που σε 6 χρόνια θα σηκώνει High γραφικά και 60 FPS στα περισσότερα παιχνίδια. Ακόμα και 2000 ευρώ να έδινες, και πάλι θα ήταν αμφίβολο.
Οι 780 Ti και Titan που ήταν οι κορυφαίες και ακριβότερες κάρτες του 2013 (αντίστοιχες των σημερινών GTX 1080 Ti και Titan XP, σαν να λέμε) είναι οι παλιότερες κάρτες που πιάνουν οριακά 60FPS σε τίτλους του 2016, όπως το Rise of the Tomb Raider.
Εφόσον δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση νωρίτερα, απλά θα πρέπει να μειώνεις σταδιακά την ποιότητα των γραφικών, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δες τη σύνθεση των 1000ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή με τον i5, και βάλε κάρτα γραφικών GTX 1080. Δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι καλύτερο.
Για ηχεία 2.1, διαβάζουμε καλές κριτικές για αυτά. Όμως η αίσθηση της ακοής είναι υποκειμενική, και αν δεν ακούσεις ο ίδιος ηχεία, με τις γνώμες άλλων είναι δύσκολο να βρεις κάτι που πραγματικά θα σου αρέσει.

SDFGReturns . απάντησε πριν 6 έτη

Καλώς και ευχαριστώ για την απάντηση. Πού μπορώ να παραγγείλω όλα τα κομμάτια, να κάνω τη σύνθεση και να έχω εγγύηση, όπως προανέφερα (αν γίνεται);

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Στον οδηγό που σου επισύναψε ο Άγγελος, υπάρχουν σύνδεσμοι του eshop για όλα τα προϊόντα της σύνθεσης. Το eshop προσφέρει εγγύηση κανονικά.