Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά hardware για pc
giwrgos koukou ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
τι θα προτείνατε για αγορά hardware για desktop εως 450?
Για χρήση (photoshop) και το πιο extreme παιχνίδι (football manager).

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Από τόσο παλιό υπολογιστή, μόνο το κουτί μπορείς να κρατήσεις, οι σύγχρονες μητρικές δεν υποστηρίζουν καν τα ATA DVD-RW. Μπορείς να κρατήσεις και το δίσκο, αλλά μετά την πενταετία αυξάνει κατακόρυφα η πιθανότητα αποτυχίας.
Δες τη σύνθεση των 500ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή. Καλύτερα είναι να μην βάλεις τον SSD, για να εξοικονομήσεις χρήματα, και σαν επεξεργαστή να βάλεις τον Α10-7890K.

giwrgos koukou απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και πάλι. Είναι οκ ο AMD σαν επεξεργαστης ή να προτιμησω intel?
Επισης επειδη η μητρικη που αναφερεται στην συνθεση των 500 € δεν ειναι διαθεσιμη μπορειτε να μου προτεινεται καποια αλλη?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Στα χρήματα που κινείσαι ο AMD είναι καλύτερος για τη χρήση που θέλεις, απλά δεν θα έχεις δυνατότητα αναβάθμισης αργότερα, θα χρειαστεί να αλλάξεις ξανά επεξεργαστή/μητρική/μνήμη.
Απ' ότι βλέπω, από μητρικές για AMD με socket FM2+ μόνο ένα μοντέλο έχει μείνει. Εξαντλήθηκε φαίνεται το στοκ μέσα στο Δεκέμβριο.
Αν θέλεις να έχεις δυνατότητες αναβάθμισης, δες τη σύνθεση των 600ων ευρώ χωρίς καθόλου κάρτα γραφικών, με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή. Θα έχει όμως χαμηλότερη απόδοση και στο Photoshop για multi-threaded εργασίες, και στο football manager λόγω της κάρτας γραφικών.