Aggelos Gounaris ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας, τη βρήκα πολύ κατατοπιστική σε πολλά θέματα(ειδικά για εμένα που δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις σχετικά με τα hardware πόσο μάλλον τώρα που καλούμαι να επιλέξω). Ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά H/Y. Στην ενότητα αγορά Η/Υ έχετε αναρτήσει σχετική πρόταση για αγορά H/Y περί τα 1100 ευρώ(gaming) όμως πολλές από τις προτάσεις όταν τις ψάχνω τις βρίσκω εξαντλημένες και εννοείται πως δεν έχω τις γνώσεις να τις αντικαταστήσω με κάτι ανάλογης ποιότητας και αξίας. Θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε τις βέλτιστες και άμεσα διαθέσιμες λύσεις-προτάσεις για ένα μηχάνημα μέσω του e-shop με αυτήν την τιμή. Στον αντίποδα έχω στα υπόψιν(και χωρίς να γνωρίζω εάν εκφέρετε άποψη για συγκεκριμένες επιλογές αναγνωστών):
ένα έτοιμο κουτί από το πλαίσιο, με επεξεργαστή Intel Core i5-4460 3.2GHz 6MBcache, Λειτουργικό Σύστημα:Windows 10 Home 64, full tower(55cmx22x57),Motherboard: M-ATX B85 DDR3 64GB, τροφοδοτικό 735 watt (bronze 80+), μνήμη 12GB DDR3 1600MHz, 2 σκληρούς δίσκους: SSD 120 GB και HDD 1TB, κάρτα γραφικών: ΑΜD R7 370 2GB, έχει και dvdrw, ήχο 6.1, ασύρματη δικτύωση, 4 θύρες usb 2 και και 2 usb 3. Εάν χρειάζεται κάποιο παραπάνω στοιχείο είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση, http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Atlas-F4550.htm (1099 ευρώ)
και ένα δεύτερο ομοίως από πλαίσιο με windows 10 64bit, midi tower(49.3x19x50), τροφοδοτικό 600watt, μητρική ATX H97 DDR3 32GB,  Intel Core i5-4460 3.2GHz 6MBcache, μνήμη 8GB DDR3 1600MHz, 2 σκληρούς δίσκους: SSD 120 GB και HDD 1TB, κάρτα γραφικών nVidia GTX 960 2GB 128bit, χωρίς ασύρματη δικτύωση, με dvdrw, ήχο 7.1 και περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση, http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Cerberus-GB800.htm (990 ευρώ)
Είμαι πολύ προβληματισμένος και δεδομένου του ποσού που θα διαθέσω θα ήθελα να κάνω την καλύτερη επιλογή γι αυτό και απευθύνομαι σε εσάς. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εάν τα ασύρματα σετ πληκτρολογίου ποντικιού είναι αξιόπιστα ή είναι καλύτερα να προτιμάει κανείς τα ενσύρματα και τέλος θα ήθελα να μου επισημάνετε ποιο είναι το χαρακτηριστικό το οποίο κανείς θα πρέπει να προσέχει στην αγορά monitor tv για PC(τι κάνει κατά τη γνώμη σας τη διαφορά πέραν της ανάλυσης).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ.Γ: Εάν θεωρείτε κάποια από τις δύο έτοιμες επιλογές που παρέθεσα "decent choice"  να μου το πείτε...
Υ.Γ 2: H χρήση είναι οικιακή,πολλές σελίδες ανοιχτές ταυτόχρονα, κατέβασμα, to qB δουλεύει συνέχεια αλλά και gaming(Assasins, LOL, Call of Duty κοκ.)

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.

Οι έτοιμοι υπολογιστές που αναφέρεις είναι ό,τι χειρότερο για τα χρήματά τους, όπως και οι έτοιμοι υπολογιστές γενικότερα.

Ανανέωσα τη σύνθεση των 1100 ευρώ, στην οποία έλλειπε η κάρτα γραφικών, η μητρική και το κουτί, και τώρα είναι πλήρης.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα, ούτε έχω ακούσει από αναγνώστες για θέματα αξιοπιστίας.

Καλό είναι η οθόνη που θα επιλέξεις να έχει επίσης χαμηλό χρόνο απόκρισης, ιδανικά λιγότερο από 5ms, και επίσης είναι καλό να έχει φωτεινότητα τουλάχιστον 250 cd/m^2.

Πάντως γενικά τα Monitor TV είναι χαμηλότερης ποιότητας από τα σκέτα monitor, οπότε αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη τον τηλεοπτικό δέκτη, είναι καλύτερα να πάρεις μια απλή οθόνη.

Aggelos Gounaris απάντησε πριν 8 έτη

Σε πρώτη φάση σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μελετάω την πρόταση και ενημερώνω.