Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορά iPhone 13 από το επίσημο το επίσημο site της Apple.
Jim . ρώτησε πριν 3 έτη

Αγαπητή ομάδα και κοινότητα του PCSteps καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 13 από το επίσημο site της apple δηλαδή από την Αμερική καθώς δεν η ίδια η εταιρεία δεν παρέχει πουθενά αλλού shipping, παρά μόνο στις ΗΠΑ. Οπουδήποτε αλλού παραπέμπει τον πελάτη να κοιτάξει στον μεταπωλητή της χώρας του. 
Εγώ όμως δεν θέλω να  το αγοράσω από ελληνικά καταστήματα τύπου kotsovolos ή Γερμανός που οι τιμές σε σχέση με τις αμερικανικές είναι στο Θεό. 
Για αυτό ήθελα να σας συμβουλευτώ για τα εξής:
1.) Αν αγοράσω από την Apple 🍏 το iPhone 13 με κάποιον τρόπο ας πούμε και επιλέξω εκεί που λέει carrier να συνδέσω τον δικό μου (comsote στην περίπτωση μας), θα λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο εδώ; Η επιλογή connect on your own later ουσιαστικά σημαίνει ότι το κινητό θα είναι unlocked και θα είναι ολόιδιο με αυτό που πουλάνε στα γνωστικά ελληνικά καταστήματα πχ public, πλαίσιο; Με ελληνική γλώσσα και συμβατότητα ελληνικής sim;
2.) Βρήκα μια υπηρεσία που λέγεται ship2ship και σε βοηθάει ουσιαστικά αν είσαι κάτοικος εκτός Αμερικής, να σου μεταφέρει το προϊόν που θα αγοράσεις από οποιοδήποτε αμερικανό site (που προφανώς δεν δίνει τη δυνατότητα παράδοσης στην Ευρώπη) στο σπίτι σου! Και αυτό το κάνεις λέγοντας σου να βάλεις μια αμερικανική διεύθυνση κατά το purchase (δικό τους warehouse λογικά) και έπειτα οι ίδιοι το στέλνουν σε εσένα. 
Έξυπνο αρκετά, αλλά είναι ασφαλές; Υπάρχει κάποια αξιόπιστη υπηρεσία σαν αυτήν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και το ψάξιμο που θα κάνετε για τις πληροφορίες και τα ερώτημα που έθεσα.
Καλή συνέχεια 
Δημήτρης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δεν νομίζω ότι η λύση που αναφέρεις παραπάνω είναι συμφέρουσα..η Apple έχει επίσημους μεταπωλητές στην Ελλάδα..Και φθηνότερα να το αγοράσεις από Αμερική, μέχρι να έρθει στα χέρια σου θα θα σου στοιχίσει και πάλι ακριβά..Πάντως, από όσο γνωρίζω υπάρχει η επιλογή να το πάρεις ξεκλείδωτο..αλλά και πάλι πιστεύω ότι δεν συμφέρει...γιατί ίσως να υπάρχουν και δασμοί και τελωνείο λογικά που δεν το έχεις υπολογίσει..