Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά laptop για γρήγορο σερφάρισμα
Christina Arvanitaki ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας κ Χρόνια Πολλά!

Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με αγορά laptop γιατί έχω μπερδευτεί πάρα πολύ από τον καταιγισμό πληροφοριών αλλά κ από τους πωλητές.

Βασικά χρειάζομαι κάτι που να μπορώ να πλοηγούμαι γρήγορα στο ίντερνετ, να μπορώ να έχω πολλές σελίδες ανοικτές κ να μην κολλάει (αυτό είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο) ακόμα κ όταν παράλληλα χρησιμοποιώ το office ή κάποιους φακέλους (διαβάζω on-line κ κάνω τις εργασίες μου, αν αυτό βοηθάει).

Δεν παίζουμε παιχνίδια στο laptop, καμμιά φορά βλέπουμε καμμιά ταινία ή web tv, αλλά συνήθως συνδέουμε το HDMI κ βλέπουμε από την τηλεόραση.

Θα ήθελα σε μέγεθος να μην είναι πολύ μεγάλο, αλλά ούτε υπερβολικά μικρό κ ιδανικά να έχει μεγάλο δίσκο (1Τ, αλλιώς σίγουρα πάνω από 500G).

Αν μπορεί να συνδυαστεί κ καλό σέρβις (αχρείαστο να'ναι!!!), θα το προτιμούσα.

Την τιμή δε μπορώ να την καθορίσω γιατί είναι μέρος της ερώτησης, πόσα χρήματα πρέπει να δώσω άραγε για να έχω αυτά που ζητάω σε ικανοποιητικό βαθμό;;;

Σας παρακαλώ να μου προτείνετε κ μάρκα, όχι μόνο χαρακτηριστικά.

Τι μου προτείνετε ώστε να έχω την καλύτερη σχέση ποιότητας κ τιμής;;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Χριστίνα

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χριστίνα, χρόνια πολλά και σε εσένα.

Αυτό είναι εξαιρετική επιλογή και μπορείς να του βάλεις δωρεάν τα Windows 10.

Christina Arvanitaki απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Εναλλακτικά κάτι πιο οικονομικό μήπως υπάρχει;;;

Επίσης σχετικά με τα Windows 10 είμαι επιφυλακτική (αν κ δεν έχω ιδέα πως είναι!), γιατί όταν έβαλα τα 8.1 τα μίσησα πραγματικά κ δε νομίζω να τα συνήθισα ποτέ!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε στους αναγνώστες να μας πουν πόσα χρήματα θέλουν να δώσουν. Γιατί κάνουμε μια πρόταση, μπορεί να μην τους ταιριάζει, και όλοι, εμείς και εσείς, καταλήγουμε να έχουμε χάσει το χρόνο μας.

Πες μας πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις για να σου προτείνουμε ένα laptop στα μέτρα σου.

Christina Arvanitaki απάντησε πριν 7 έτη

Έχετε δίκιο, απλά δεδομένου ότι δεν παίζουμε παιχνίδια περίμενα πως η καλύτερη λύση θα ήταν ούτως ή άλλως πιο οικονομική, γύρω στα 500 πάνω-κάτω.

Παρόλα αυτά αν υπάρχει η δυνατότητα των άτοκων δόσεων (κάτι που με ενδιαφέρει σε κάθε περίπτωση), ίσως να μην είναι τελείως απαγορευτική κ η πρώτη επιλογή που μου δώσατε.

Απλά θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε 2-3 μοντέλα που να ανταποκρίνονται στα κριτήριά μου.

Ευχαριστώ κ συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Για να μην κολλάει ένα laptop θέλει πάνω από 4GB RAM και ιδανικά τουλάχιστον επεξεργαστή i5, ενώ η Dell έχει το καλύτερο service, που ανέφερες.

Κάνοντας μια μικρή παραχώρηση στη RAM, αυτό είναι καλή επιλογή στα 500 ευρώ. Έχει μεν μικρό δίσκο, αλλά είναι ταχύτερης τεχνολογίας SSD, και μπορείς πάντοτε να αποθηκεύεις ογκώδη αρχεία σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Εφόσον πάντως η MediaMarkt παρέχει άτοκες δόσεις, δες και αυτό, που βγαίνει στα 28,29 ευρώ το μήνα με 24 άτοκες δόσεις.

Και αυτό πάντως είναι καλή επιλογή, και βγαίνει με λίγο χαμηλότερη δόση.

Christina Arvanitaki απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ πολύ!

Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη!

Καλή συνέχεια!