Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά Laptop για επαγγελματική χρήση
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ρώτησε πριν 9 μήνες

Καλησπέρα σας
Ενδιαφέρομαι για αγορά λάπτοπ για επαγγελματική χρήση.Το ποσό που διαθέτω είναι από 500-700 ευρώ. Το λάπτοπ θα προορίζεται για χρήση ίντερνετ,παρακολούθηση βίντεο-ταινιών,OFFICE και χρήση προγραμμάτων  τιμολόγησης.Επίσης,πιθανόν να εγκατασταθεί στο προσεχές μέλλον,πρόγραμμα απομακρυσμένου χειρισμού - ελέγχου  καμερών ασφάλειας.Θα ήθελα να παρέχει από 2-4 θύρες USB για περιφερειακά,αποθηκευτικό χώρο το ελάχιστο 500Gb,ασύρματη σύνδεση δικτύου ίντερνετ,BLUETOOTH,καθώς και θύρα για ενσύρματη σύνδεση RJ-45 και λειτουργικό συστημα WINDOWS. Με ενδιαφέρουν προτάσεις και χωρίς OS.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και θα περιμένω προτάσεις σας !!!

4 Απαντήσεις

Alexandros Vagias απάντησε πριν 9 μήνες

Καλημέρα, 
Κυρίως θα δώσεις έμφαση στον επεξεργαστή απο εκει θα ξεκινήσεις, ram, αποθηκευτικό χωρο
Δυστυχώς πλέον στα περισσότερα Laptop o αριθμός των θυρών usb που παραχωρουν είναι 2 με μέγιστο 3,εκτός αν κάνω κάποιο λάθος,
Καλο είναι να σου απαντήσει κάποιος ιδικός μιας και μιλάμε για αγορά
Άποψη μου υπάρχουν κάποια Asus expertbook είναι αρκετά καλα ώστε να σου κάνουν την δουλειά σου, οπως και τα  Lenovo που παίζουν σε φθηνότερες τιμές
Καλο σου υπόλοιπο! 

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 9 μήνες

Αν το προλάβεις, προτείνουμε το Dell που είναι σε προσφορά εδώ και εδώ. Έρχεται με 4 USB θύρες και ίσως χρειαστείς μόνο ένα οικονομικό USB αντάπτορα δικτύου σε USB 2.0 ή USB Type-C, και ανάλογα τις ανάγκες σου ίσως είναι καλό να προτιμήσεις Gigabit ethernet.

Εναλλακτικά, και με κάποιες υποχωρήσεις σε κόστος και επιδόσεις, τα 2 Asus από εδώ και από εδώ. Και σε αυτά ίσως χρειαστεί αντάπτορας USB σε RJ45

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ απάντησε πριν 9 μήνες

Καλησπέρα σας και πάλι
Σας ευχαριστώ πάρα  πολύ για τις προτάσεις σας.Με βοήθησαν πάρα πολύ!Το Dell νομίζω θα με καλύψει πλήρως σ'αυτά που ζητάω,άλλα θέλω μια χάρη ακόμη από εσάς. Αν είναι εύκολο θα ήθελα την γνώμη σας γι' αυτό εδώ,όσων αφορά τον κατασκευαστή,την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του.
Είναι ενα Lenovo 15.6'' V15 G4 AMN, FHD, Procesor AMD Ryzen™ 5 7520U (4M Cache, up to 4.3 GHz), 16GB DDR5, 512GB SSD χωρίς λογισμικό.
Σας ευχαριστώ πολύ !!

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 9 μήνες

Σε ό,τι αφορά τα laptop, εμείς μεταξύ Lenovo και Dell θα προτιμούσαμε σαφώς τη δεύτερη και μόνο από γνωστό και αξιόπιστο κατάστημα για τους ευνόητους λόγους.