Internet Year ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα σας PCSTEPS σας βλέπω στο youtube και είμαι πολύ fan μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι γουστάρουμε! Εγώ το έχω πει ο Κυρίτσης είναι ο Άρης σταθάκης της πληροφορικής :)
Πρόκειται να αγοράσω laptop για το παιδί Β΄ δημοτικού πάντα με την επίβλεψη γονέα. Έχει ανοίξει το eclass και κάνουν μαθήματα από εκεί και ευκαιρία να εξοικειωθεί και το παιδί. Θα ήθελα την γνώμη σας.  Σκέφτομαι να βάλω έξτρα πληκτρολόγιο και ποντίκι για να μην καταστραφεί το laptop επειδή πρόκειται για παιδί, και επειδή η απόσταση θα μεγαλώσει κάπως σκέφτομαι για 17.3 οθόνη. Θα είναι κάπου σταθερά στο σπίτι σπάνια θα μετακινείται. Δεν ξέρω τι θα μου προτείνατε εσείς ;  Θα ήθελα κάτι το οποίο να μπορεί να ανταπεξέλθει σε office, ταινίες, κανένα animation και γενικά νομίζω μνήμη τουλάχιστον 8gb και μελοντικά αναβάθμιση σε 16gb για να κρατήσει για κάποια χρόνια.

Πείτε μου τι γνώμη σας ίσως να σκέφτομαι λανθασμένα, θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας.

Από αναζήτηση που έκανα  βρήκα ένα lenovo L340 17.3  gaming με επεξεργαστή ι5 9300Η και μνήμη 8Gb 256GB ssd.  είναι υπερβολή ;  στο laptop θα κάθεται και η μαμά του παιδίου ;)

Ευχαριστώ

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Ξεχάσατε μία λεπτομέρεια ,το ποσό χρημάτων που σκοπεύεται να διαθέσετε για την αγορά.  Καλημέρα !!

Internet Year απάντησε πριν 4 έτη

Σόρυ, από 500 μέχρι 700 ευρώ το πολύ! αλλά και πάλι ανάλογως την συμβουλή σας!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τα θετικά σου σχόλια

Η χρήση που περιγράφεις είναι ιδιαίτερα απλή, οπότε θα σε κάλυπτε ακόμα και ένα μοντέλο με i3 πρόσφατης γενιάς.

Αν θέλεις να το κρατήσεις κάποια χρόνια παραπάνω και να έχεις μια μεγαλύτερη άνεση, μπορείς να πας σε έναν i5.

Από τη στιγμή που το laptop δεν θα μετακινείται, πιστεύω πως όσο μεγαλύτερο τόσο πιο βολικό. Το ποντίκι θεωρώ πως είναι απαραίτητο για μικρό παιδί. Τα touchpad πλέον έχουν διάφορα gestures και μπορεί να το μπερδέψουν.

Το μοντέλο που περιγράφεις θα σε καλύψει απόλυτα.Έχει τα χαρακτηριστικά που πρότεινα κι εγώ παραπάνω. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στον οδηγό αγοράς μας.