Νικος Αλεξπουλος ρώτησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα.
θα ήθελα μερικές προτάσεις για αγορά λαπτοπ. η βασική χρήση θα είναι ελαφρύ gaming από emulator (μεχρι και PS3) καθώς και βασική περιήγηση στο διαδίκτυο. επίσης για απομακρυσμένη σύνδεση στον υπολογιστή της δουλειάς, κυρίως για αποστολή μεηλ και έγγραφα κειμένου. Μου πρότειναν να προτιμήσω κάποιο τύπου HP PROBOOK  με το σκεπτικό να αντέχει σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Δυστυχώς το μπάτζετ δε μπορεί να ξεπεράσει τα 350-400 ευρώ, επομένως μάλλον θα πρέπει να δω και σε refurbish.
(υ.γ. το χειριστήριο που μου προτείνατε λειτουργεί αλλά αντιμετωπίζω συχνά προβλήματα συμβατότητας στα λινουξ και ειναι εκνευριστικό).
Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα Νίκο, laptop για ελαφρύ gaming με βάση το δικό σου budget θα του πρότεινα αυτό το οποίο έχει radeon ενσωματωμένα γραφικά. Για τις απαιτήσεις νομίζω ότι θα σε καλύψει. Περισσότερες επιλογές μπορείς να βρεις και στον οδηγό αγοράς μας εδώ.

Ioannis Stavropoulos απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπερα,
Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας για το νέο Asus Zenbook 14. Γενικά ψάχνω για ultrabook laptop μέχρι 1500-1600 ευρώ. Ποια θα ηταν η καλύτερη επιλογή μέσα σε αυτό το budget? Προσωπικά δίνω μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα της οθόνης (απεικονιση χρωμάτων, HDR, καλή απόκριση) καθώς και να τρέχει ο υπολογιστής χωρίς καθόλου κολλήματα σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες κι αθόρυβα. Βεβαίως ολα αυτά σε ένα μηχάνημα που θα παραμείνει αξιόπιστο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευχαριστώ πολύ,
Γιάννης

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Γιάννη, το laptop που αναφέρεις έχει εξαιρετική οθόνη. Εναλλακτικά θα μπορούσες να δεις και αυτό. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις περισσότερες επιλογές και στον σχετικό μας οδηγό εδώ.