Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά PC για συγκεκριμένη χρήση
Βασίλης Πετρίδης ρώτησε πριν 9 έτη

Κύριοι, μετά την παρέλευση δεκαετίας με τον παλαιό, η αγορά νέου υπολογιστή είναι πλεόν αναπόφευκτη. Η χρήση του νέου, πέρα από τα απλά και καθιερωμένα (ιντερνετ, μουσική κλπ) περιορίζεται στο εξής: Αφού τραβηχθεί βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια μέχρι 15 λεπτά, πρέπει να επεξεργαστεί με το Windows movie maker για να ανέβει έπειτα στην ιστοσελίδα της επιχείρησης . H επεξεργασία περιλαμβάνει απλά συγκόλληση των μερών του βίντεο, πρόσθεση μουσικής και υπότιτλων, και ίσως κάποια απλά ακόμη πραγματάκια. Δευτερευόντως ο υπολογιστής θα παίζει παιχνίδια σαφώς χαμηλού επιπέδου του στυλ http://www.bigfishgames.com/download-games/27825/mystery-case-files-dire-grove-sacred-grove-ce/index.html.
Η ερώτηση λοιπόν είναι, σε ποιό ποσό περίπου πρέπει να κυμανθεί η αγορά (χωρίς οθόνη) ή ακόμη καλύτερα αν είχατε να προτείνετε αναλυτικά ολόκληρο το σύστημα και κυρίως αν πρέπει να προσεχθεί κάποιο χαρακτηριστικό του υπολογιστή ιδιαίτερα όπως η κάρτα γραφικών για παράδειγμα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,

Το ελάχιστο που θα σου πρότεινα είναι γύρω στα 600 ευρώ, για να έχεις ένα καλό επεξεργαστή και αρκετή RAM για την επεξεργασία βίντεο.

Πες μου αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτά τα χρήματα, ή αν έχεις κάποιο άλλο ποσόν κατά νου, για να σου προτείνω τα κατάλληλα υποσυστήματα για τη δουλειά σου.