Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά PC στο Χιλιάρικο για γραφείο
Jimmy Toitos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Παιδιά
Θα ήθελα να αγοράσω υπολογιστή για την εμπορική μου επιχείρηση και μπορώ να διαθέσω ίσως το υπερβόλικο για την συγκεκριμένη δουλειά ποσό των 1000 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα γραφικά και το gaming. Μόνο γρήγοροι χρόνοι απόκρισης στα πάντα, αυθεντικό λογισμικό (windows, office, etc) και μεγάλοι χώροι αποθήκευσης. Επίσης οθόνη τουλάχιστον στις 27". Ενδεχομένως να χρειάζεται να παραμένει ανοιχτό πολλές ώρες ώστε να λειτουργεί σαν σέρβερ. UPS έχω σχεδόν καινούργιο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,
Δεν βλέπουμε κάποιο σενάριο στο οποίο θα έχεις καμία αξιοσημείωτη διαφορά στην απόδοση με οτιδήποτε ακριβότερο από τη σύνθεση των 550-600ων ευρώ. Μπορείς βεβαίως να επιλέξεις μεγαλύτερους και περισσότερους δίσκους από το PC builder.
Θα μπορούσες να βάλεις μεγαλύτερο επεξεργαστή (μαζί με κάρτα γραφικών αν επιλέξεις AMD γιατί οι πιο μεγάλοι AMD δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά) ή περισσότερη RAM. Εφόσον όμως δεν θα τρέχεις πολύ συγκεκριμένα βαριά επαγγελματικά προγράμματα, στα Windows, το office, και τη διαχείριση αρχείων δεν πρόκειται να δεις την παραμικρή διαφορά, ουσιαστικά θα έχεις δώσει αρκετά περισσότερα χρήματα για το τίποτα.