Νικόλαος Κερασιώτης ρώτησε πριν 2 έτη
Το μόνο παιχνίδι που παίζω είναι το Age of Empires II HD και δουλεύω 32bit windows λόγω κάποιων εφαρμογών που δεν τρέχουν σε 64bit . Τι θα μου προτείνατε για επεξεργαστή και motherboard ? Χρειάζομαι κάρτα γραφικών? Από γραφικά, δουλεύω charts από excel και μαθηματικά διαγράμματα.Μπορώ μέχρι 600 ευρώ χωρίς οθόνη.Ευχαριστώ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Νικόλα

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη σύνθεση των 550€  – 600€ του οδηγού αγοράς μας. Τα ενσωματωμένα γραφικά του Ryzen θα σε καλύψουν πλήρως για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Νικόλαος Κερασιώτης απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Εάν θέλω ξεχωριστά κάρτα γραφικών και επεξεργαστή , τί θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Από τη στιγμή που δεν έχεις απαιτήσεις σε γραφικά, δεν προτείνω να πας σε έναν πιο αδύναμο επεξεργαστή για να φτάσει το budget για κάρτα γραφικών.

Τα Vega 11 θα σε καλύψουν ακόμα και για ελαφρύ gaming. Δεν υπάρχει λόγος να θυσιάσεις επεξεργαστική ισχύ.

Νικόλαος Κερασιώτης απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα. Είχα στο παρελθόν ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και την αντικατέστησα. Θέλω να ρωτήσω , αν σε ένα επεξεργαστή  με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών παρουσιαστεί πρόβλημα με την κάρτα , θα έχω τη δυνατότητα να αλλάξω/προσθέσω κάρτα γραφικών ή αντικαθιστώ και τον επεξεργαστή? Ευχαριστώ  

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν θεωρητικά έχει πάθει βλάβη μόνο η κάρτα γραφικών του επεξεργαστή, τότε λογικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά μια τρίτη κάρτα.

Ωστόσο, θεωρώ απίθανο να πάθουν βλάβη μόνο τα γραφικά και όχι όλος ο επεξεργαστής.