Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορά Powerline και πολυμπριζου ασφαλειας
Χρήστος Κουζούλογλου ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα ,
Προσφατα εφτιαξα επιτελους ενα καινουργιο desktop το οποιο χρειαζομαι συνδεση ethernet...και δυστυχως το ρουτερ ειναι αρκετα μακρια απο το pc... ως προσωρινη λυση εχω περασει ενα ethernet αλλα περναει μεσα απο ολο το σπιτι και δεν ειναι λυση.... Η συνδεση που εχω ειναι 24mbps και τα πιανω 100% με το ethernet. Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο powerline kit; Στα χρηματα εως και 100ευρω θα τα εδινα για να εχω την μεγιστη ταχυτητα που γινεται, η καλοδιωση ειναι καινουργια , πιστευετε θα εχω μεγαλες απωλειες σε σχεση με το κλασικο ethernet; Επισης λογο του οτι πηρα το καινουργιο pc ψαχνω και ενα καλο πολυμπριζο (5-6 θεσεων) για ασφαλεια...ειναι κριμα να παθουμε καμια στραβη με το ρευμα και να τα καψουμε ολα... εχετε καποιο να προτεινετε;

Ευχαριστω

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Χρήστο

Το αν θα δεις πτώση στην ταχύτητα με το powerline εξαρτάται από το ίδιο το powerline, τυχών παρεμβολές και το ηλεκτρικό δίκτυο του σπιτιού. Η καλύτερη λύση είναι παντα το ethernet, όταν είναι εφικτό το τράβηγμα καλωδίου.

Εμείς προτείνουμε τα Devolo, τα οποία λειτουργούν και σε τριφασικό ρεύμα.

Όσο αφορά το πολύπριζο, προτείνω να δεις κάποιο από τα μοντέλα της APC, η οποία είναι κορυφαία εταιρεία πολύπριζων και UPS.