Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑγορά rugged ή πολύ πολύ ανθεκτικού απλού κινητού τηλεφώνου
Π Δ ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε! Θα ήθελα προτάσεις για rugged κινητό με android, που να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, ή προτάσεις για απλό κινητό πολύ ανθεκτικό σε νερό/υγρασία γενικότερα, πτώσεις (πολλές και καθημερινά) και σκόνη (ανθεκτική συσκευή, με πολύ ανθεκτική οθόνη, ή που να δέχεται πολύ αξιόπιστη θήκη-και θα εκτιμούσα προτάσεις θηκών, κ.λπ.). Ο προϋπολογισμός είναι πολύ περιορισμένος (έως 200 ευρώ, το ανώτερο 250 με τα παρελκόμενα, λ.χ. θήκη), με ενδιαφέρει η απλή χρήση τηλεφώνου (καλή ακρόαση-δυνατός ήχος, καλές βιντεοκλήσεις π.χ. μέσω viber, κ.λπ.), γρήγορη απόκριση σε διαδίκτυο (ιδίως για κυβερνητικές εφαρμογές, βίντεο χωρίς να "κολλάει"), wi-fi οπωσδήποτε, να τραβάει αξιοπρεπείς φωτογραφίες, με οθόνη που να φαίνεται πολύ καλά σε συνθήκες ελληνικής ηλιοφάνειας. Θα εκτιμούσα αποσπώμενη μπαταρία και Dual SIM. Στόχος είναι να το κρατήσω για πολλά χρόνια και να χρησιμοποιείται ως εργαλείο δουλειάς, οπότε θα ήθελα να μην υπάρχει το "παραθυράκι" της κακής χρήσης στην εγγύηση. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις σχετικές προτάσεις του οδηγού αγοράς μας εδώ. Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στις λύσεις της CAT.

Γενικά, τα κινητά αυτής της κατηγορίας είναι  σημαντικά χειρότερα από άλλες συσκευές ίδιας τιμής, καθώς πληρώνεις την αντοχή και τα rugged χαρακτηριστικά.

Π Δ απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργος Τράντζας σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
Θα μπορούσατε μήπως να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο non rugged με τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα και αναφέρω στο ερώτημά μου, το οποίο να είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και υγρασία, όπως επίσης και αντίστοιχη προστασία οθόνης, θήκη, κ.λπ. για να το προστατεύουν, ώστε ούτε να ταλαιπωρούμαι με ασυνεννοησία ως προς την εγγύηση, αλλά και ούτε να χρειαστεί να αγοράσω σε λίγους μήνες πάλι νέο κινητό (και να περνώ εφαρμογές, αρχεία, κωδικούς, κ.λπ.);
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Στα 200 - 250 ευρώ δεν νομίζουμε πως μπορείς να βρεις ανθεκτικό κινητό που να μην  ανήκει στην κατηγορία των rugged phones. Οι κοινές συσκευές σε αυτό το budget δεν δίνουν έμφαση στην ανθεκτικότητα. 

Π Δ απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργος Τράντζας ευχαριστώ πολύ!