Tsiou Mpiou ρώτησε πριν 6 έτη

Με ενδιαφερει η αγορα smart TV η οποια θελω να εχει ψηφιακο δεκτη και την οποια θα την χρησιμοποιω κυριως για χρηση gaming θελω να την συνδεσω σε pc  το οποιο εχει επανω μια καρτα γραφικων gtx 1060 6gb και κυριως θα παιζω fps games αρα με ενδιαφερουν οσο το δυνατον να μην παρουσιαζει input lag και να εχει χαμηλους χρονους αποκρισης.
Θα ηθελα να ειναι 40-43 ιντσες περιπου με αναλυση FHD η και 4Κ ως μελοντικη επενδυση αν και η συγκεκριμενη GPU η οποια εχω  δυσκολα θα τα βγαζε περα σε τετοια αναλυση πιστευω...
Να εχει ικανοποιητικη γωνια θεασης βγαζοντας καλα τα χρωματα και φυσικα τουλαχιστον 2 HDMI αν και κατι πηρε το ματι μου για τις νεες HDMI 2.0 σε καποια νεα μοντελα τηλεορασεων αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν οντως αξιζουν να στρεψω αποκλειστικα το βλεμμα μου σε κατι τετοιο.   
Για ακομα μια φορα θα ζητησω την γνωμη σας... budget απο 400-600 ευρω θα εκτιμουσα αν μου δωσετε 2-3 εναλακτικες προτασεις

4 Απαντήσεις

Present Games Android απάντησε πριν 6 έτη

[Μόνο οι συντελεστές του PCsteps απαντούν σε ερωτήσεις για αγορές]

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Αυτό που θέλεις είναι αδύνατον. Καμία τηλεόραση δεν είναι κατάλληλη για PC gaming, και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν αναφέρουν καν τους χρόνους απόκρισης, πόσο μάλλον να βρεις χαμηλούς.
Υπάρχει λόγος που τα Monitor είναι μια τάξη μεγέθους ακριβότερα στις ίδιες ίντσες σε σχέση με τις τηλεοράσεις, είναι κατασκευασμένα με άλλες προδιαγραφές. Ακόμα και τα TV Monitors συνήθως είναι πολύ χειρότερα από τα σκέτα Monitors.
Στα χρήματα που κινείσαι, ένα μόνιτορ σαν αυτό είναι καλή επιλογή, και μπορείς πάντοτε να του συνδέσεις έναν τηλεοπτικό δέκτη, αν θέλεις να βλέπεις και τηλεόραση.

Tsiou Mpiou απάντησε πριν 6 έτη

Αγγελε γνωριζα οτι ζητουσα παρα πολλα και πραγματικα σε ευχαριστω που μου "χαμηλωσες" τις προσδοκιες αλλα ειπα μηπως...!!!
Γιαυτο εμπιστευομε και παρακολουθω την πορεια και την γνωμη του pcsteps μιας που το θεωρω ως μια απο τις εγκυροτερες πηγες πληροφορησης τεχνολογιας διοτι δεν εχει ως σκοπο το να σε οδηγησει σε μια προωθητικη ενεργεια και πιθανον σε μια κακη αγορα οπως εκαναν παλιοτερα "αλλοι", αλλα στη σωστη γνωση για μια επιτυχημενη αγορα στα μετρα του καθε αναγνωστη...
Προσωπικα για αλλη μια φορα ευχαριστω για την εγκυρη απαντηση και ευχομαι να συναιχισετε σε αυτο το δρομο που τοσο επιτυχημενα εχετε χαραξει!!
ps. Ισως καποιο μελλοντικο συγκριτικο αρθρο αναμεσα σε TVς και pc μονιτορς για χρηση gaming θα βοηθουσε να καταλαυουν τις διαφορες μιας που θεωρω ειναι αρκετοι αυτοι που αμφιταλαντευονται στο αν θα επελεγαν για αγορα ενα pc monitor η αν θα εκαναν την δουλεια τους αγοραζοντας μια νεας τεχνολογιας Τηλεοραση που καποιοι ισχυριζονται οτι κανει και για gaming χρηση σε υπολογιστες

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστούμε για την πρόταση, θα το έχουμε στο νου μας.